Naistenklinikka käynti

Tänään koitti jännitetty ja hieman ahdistava käynti naistenklinikalla. Ensimmäinen käynti, eikä muuta kuin arvailuja käynnistä. Tehdäänkö hoitosuunnitelma? Käydäänkö taas läpi vain kokeiden tuloksia jotka ovat jo kaikki käyty läpi? Ainakin esitietolomakkeita täyteltiin kotona valmiiksi, niinkuin monta kertaa jo ennenkin.

Ensimmäinen ajatus sairaala-alueelle saapuessa oli ”kuinka iso paikka tämä onkaan”. Löysimme onneksi miehen johdatuksella itsemme oikeaan paikkaan ja sitten alkoi käytävän päässä odottelu. Olimme varanneet hyvin aikaa joten olimme klinikalla jo 45 min liian aikaisin.

45 minuuttia on pitkä aika odotella. Hyvin pitkä. Minuutit eivät kulu ja ahdistus kerkeää kasvaa hetki hetkeltä.

Käytävällä istui useita pariskuntia joita tuli ja meni, me vain odotimme.

Viimein meidät kutsuttiin vastaanotolle jossa käytiin alusta pitäen kaikki tiedot, tutkimukset ja niiden tulokset. Tutkimuksen jälkeen kerrottiin hoitovaihtoehdoista ja niinkuin olimme ajatelleetkin niin kevyillä hoidoilla lähdetään liikenteeseen.

Inseminaatio olisi tarkoitus tehdä seuraavassa kierrossa. Apteekista lääkkeet ja kotiin.

Nyt voinemme sanoa että olemme virallisesti lapsettomuushoidoissa. Tähän asti pidin tilannettamme vain lapsettomuustutkimuksina.

 

perhe parisuhde terveys vanhemmuus
Kommentit (1)
  1. Täällä samassa tilanteessa, ensimmäisen inseminaation jälkeisiä (ikuisuuden kestäviä) päiviä eläessä. Kaikkea hyvää teille tulevaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *