On ollut koko ajan tammikuu!!

Viikot ovat vierineet yllättäen vain tavaroita siirrellen paikasta toiseen. Muutkin kuin kepeät ajatukset ovat täyttäneet pään useaan otteeseen, johtuen lähipiirin murheista ja huolista. Hiukan yli viikko sitten otimme välimatkaa työhuoneelta ja lähdimme keski-Suomeen maatilalle ”etätöihin”. Tarkoituksena oli tehdä muutakin kuin lämmittää saunaa ja tuijottaa lintulaudan lintuja tai kärsiä kuuhulluudesta, mutta yllättäen ne veivät kaiken huomion. Joskus on vain annettava periksi. Jälkikäteen tuli huomattua, että seinät pysyivät tauosta huolimatta pystyssä. Tammikuu on kuten ennenkin. Pysähtynyt olotila on kehossa ja mielessä. 

Putkitöiden takia työhuoneella on säilynyt pieni kaaos, mutta auringonvalo pisti ehkä tänään kuitenkin hiukan öljyä rattaisiin. Järjestellessä oppii esim, että meillä on kymmeniä kynttilöitä jemmassa, lukuisia erilaisia kukkaravinteita sekä erittäin monipuolinen siivousväline- ja puhdistusainevarasto, mutta ei moppia vieläkään. On kulunut jo melkein vuosi, kun me kolme muutimme työhuoneemme tähän samaan huoneistoon, mutta osa tavaroista on vieläkin ilman lopullista järkevää paikkaa. Alkuvuosi on ainoa aika, jolloin ehtii tehdä järjestelyä ja laajempia suunnittelutöitä. Siitä eteenpäin asiat lähtevät vyörymään kiivaammin.

Tulevien työ- ja koulutusaikataulujen takia on katsottava kalenteria kuukausia eteenpäin. Silloin on jo valoisa ja lämmin. Pää alkaa suunnitella jo kevättä. 

tammikuu_silti.jpg

hyvinvointi mieli hyva-olo sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *