Jotain meistä

 

Tänään kerron meistä, avioparista blogin takana. Olemme molemmat yli kolmekymppisiä ja yhteistä matkaa kuljettu vuodesta 2005. Asumme Turun keskustan liepeillä kerrostalokolmiossa. Lapsia meillä ei ole, lemmikkejä löytyy kahden kissamummon verran. Olemme molemmat työelämässä. Eri aloilla, vaikka työkavereina alunperin tutustuimme.

79E8A8EE-8824-4EBC-91FE-61F7AEF4EA2F.jpeg

 

Meille tärkeitä asioita ovat perhe, koti ja kissat. Mielenkiinnon kohteina ovat myös hyvinvointi, matkailu, elämästä nauttiminen ja hyvä ruoka. Järjestys saattaa vaihdella mielialan mukaan. Blogissamme haluamme välittää inspiraatioita, hyvää mieltä ja herkkureseptejä. Toisinaan myös reissaamme tai kokeilemme uusia ravintoloita ja koska tykkäämme lukea muiden arvioita, päätimme myös itse jakaa omia kokemuksiamme. 

Lähes kaikkialla, missä liikumme, myös täällä blogissa äänessä tulen olemaan enemmän minä, Tuuli. Puolisoni, Anne, kirjoittelee tänne silloin tällöin, kun innostus iskee. Taustalla hän on etuoikeutettu koemaistaja ja oikolukija.

 

7DA4CFDF-5546-445D-A52E-CF3E6645F325.jpeg

 

Tällä hetkellä odotamme ensi kuun lomamatkaa, josta ainakin minä tulen kirjoittamaan useasti. 

Suomalaiseen tapaan on itsestä tarinoiminen hieman vaikeaa, mutta matkanvarrella tulee varmasti kerrottua lisää. Tässä alkuun jotain meistä ja koska emme omalla naamalla aio blogissa esiintyä on kuvituksena sekalaisia kuvia viimeaikaisista keittiökokeiluista.

 

6823DEEF-ECCF-4310-907E-A180A8B27DD1.jpeg

 

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *