NYFW: Vaivattoman tyylikäs Tibi

tibi1.jpg

tibi2.jpg

tibi3.jpg

New Yorkin muotiviikkoilla ovat tällä kerralla säväyttäneet uudet tuttavuudet. Tai oikeammin sanottuna merkit, joihin en ole aikaisemmin kiinnittänyt niin suurta huomiota. No tiedänpä jatkossa kiinnittää.

Tibin tuleva syyskokoelma hurmasi vaivattomalla tyylikkyydellään. Eihän kokoelma suuria innovaatioita tai mullistavan uusia siluetteja tarjoillut, mutta kaupallisessa mielessä hyvinkin toimivaa tavaraa kyllä. Kun otetaan vielä huomioon se, että New Yorkin muotiviikot ovat profiililtaan muotiviikoista kaupallisimmat, ei tämä kommentti ole lainkaan negatiivinen.

Malliston rento tunnelma ja selkeä väripaletti taipuvat moneen makuun ja käyttöön. Keskirivin farkkulookit toimivat mielestäni erityisen hyvin, mutta eipä valittamista ole huolettoman tyylikkäissä mekko- ja hameasuissakaan. Huomionarvoista lienee myös ysäriltä tutun housu-hame yhdistelmän kiistaton paluu. Milloinkohan tulisi se päivä, kun uskaltaisin itsekin taas lookia kokeilla?!

Lisää Tibiä Style.comissa! Muista myös muotiviikoille omistettu Pinterest boardini, sillä se päivittyy varmasti myös tänä iltana!

——-

NYFW: Effortlessly Chic Tibi

Tibi has not really been on my radar before I’m sure I will keep my eye on it from now on.

As it happens, I was really taken with their effortlessly chic A/W 2014 collection. There’s hardly anything new here, but the woman of this collection is some one I would definitely want to be. Best looks were those with denim but I wouldn’t mind wearing the skirts and dresses either.

Good job Tibi!

More on Style.com!

Kuvat/Pics: Style.com

Kommentit (2)
  1. Ihanan rentoja lookkeja , ensimmäinen sininen on suosikki tai keskirivin raitapaita kokonaisuus!

    1. Tuo rentous oli juuri se mikä tässä kokoelmassa miellytti. Itse pidin myös tuosta alarivin keskimmäisestä raitamekosta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *