2 weeks to go

Tänään on tasan kaksi viikkoa siihen, kun laskeudun Los Angelesiin aikalailla tasan kahdenkymmenen neljän tunnin matkustamisen jälkeen. Aikamoinen matka, joka on tullut jo aika tutuksia viime vuosien aikana. Tällä kertaa mä aion olla paremmin varautunut tuohon pitkään matkantekoon, kun aiemmin mä oon mennyt periaatteella ”se menee äkkiä ohi!”. Mä oon tarkoituksella jättänyt uusimpia jaksoja mun lempparisarjoista katsomatta, jotta voin ladata ne ipadiin ja katsoa matkalla. Sen lisäks mulla on monta kuuntelematonta podcastia ja audiokirja, sekä ens viikolla postissa tulossa Cheekin tuore kirja. Mä en oo lukenut kunnolla mitään vuosiin, mutta uskon että toi kirja jaksaa pitää lukuintoa yllä, ainakin kun vaihtoehtona on pilvien tai pimeyden tuijottelu lentokoneen ikkunasta. 

Los Angelesissa mua odottaa paljon kesäisempi sää, kuin minkä jätän taakseni. Syyskuussa oli ihan mun lempparisää, koska oli tarpeeksi viileä ettei tule kuuma, mutta tarpeeksi lämmin, että ei tarvitse takkia. Mä vihaan takkeja. Mä voisin kirjottaa novellin siitä, miten paljon mä vihaan takkeja. Ennen viime talvea, mulla ei ole ollut takkia sitten vuoden 2008. Ja mitä ihanaa elämää se olikaan. Tänä vuonna mä melkein ostin takin, ja pakkohan se on myöntää että aamuisin ulkona on aika viileää, mutta ajatus Los Angelesista kahden viikon ja kahdekymmen asteen päässä lämmittää. 

Mulla on paljon suunnitelmia tälle reissulle, mutta ihan niinkuin ennenkin, mä en tykkää puhua niistä etukäteen. Mä tiiän että mun aika siellä ei tule riittämään kaikkeen mitä mulla on suunnitteilla, mutta mä uskon että siitä tulee mahtava reissu. Mitä muutakaan siitä vois tulla, kun on kyseessä mun lempparikaupunki! 

Joko saa pakata?

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *