Ladataan...
Unattached

Ei, minulle ei suinkaan ole käynyt niin kuin kaikille muille sinkkublogien pitäjille, eli ei, en ole löytänyt vieläkään unelmieni miestä. Sen sijaan olen haahuillut ties kenen perässä ja itkenyt muutaman sunnuntain säälittävää ikuista sinkkuuttani hakaten Tinderiä niin, että puhelin on kuumentunut. 

Sitä alkaa väkisinkin miettiä, että minussa on joku vika. Ehkä reidet eivät ole tarpeeksi timmit. Ehkä kampaukseni ei miellytä. Ehkä vaikutan vaikeasti lähestyttävältä. Ehkä outo huumorini tuntuu vittuilulta. Ehkä minua ei oteta tosissaan. Ehkä minut otetaan liian tosissaan.

Oli miten oli, hiljattain on alkanut suoraan sanottuna vituttaa ihan huolella tämä sinkkuus. Kaipaan arki-iltoihini hipsuttelua, kivojen tekstareiden tuomaa jännitystä vatsanpohjassa, samoille jutuille nauramista ja kiusoittelua. Kaipaan sitä, että jotain kiinnostaa, mitä mieltä olen, mitä haluan tehdä ja miksi olen sellainen kuin olen. 

Tinderistä ei tällaista tunnu löytyvän. Turhanpäiväiset treffit ja tutustuminen on alkanut kyllästyttää. Humalainen pussailu ja yhden illan jutut ovat alkaneet kyllästyttää. Voisiko joku kertoa sen salaisuuden, millä kaikki muut löytävät ihania miehiä ties miestä ja ties kuinka randomisti? Missä mun vihannesosastolta löydetty unelmien poikaystävä on?

 

Ladataan...
Unattached

On kyllä menty kuukausi sellaista vuoristorataa pitkin, ettei meinaa tyttö pysyä kyydissä mukana. Tapahtunutta muutaman viikon sisällä:

- Tindertreffit miehen kanssa, joka ei puhunut kuin itsestään

- Täydelliset Tindertreffit täydellisen miehen kanssa, joka ei sitten vastannut treffien jälkeen ikinä viestiini. Luulin, että meillä oli hauskaa, mutta ilmeisesti tunne ei ollut yhteinen. Itsehän kuulin jo hääkellojen soivan.

- Pussailua noin kymmenen eri miehen kanssa noin kolmissa bileissä (...)

- Herääminen jonkun pitkähiuksisen miehen vierestä paikasta, jonka sijainnista ei ole mitään hajua ja jonka nimeä en muistanut

- Vihdoin lähempää tuttavuutta sen yhden ikuisuusprojektin kanssa

- Eksän rakkaudentunnustus

 

Toki joillekin sinkuille tuo lista on varmaan ihan toteutettavissa yhden viikonlopun aikana, mutta musta tuntuu, ettei pysy enää hiukset päässä tän junan kyydissä. Mitähän tästä syksystä vielä tulee. 

 

 

Ladataan...
Unattached

Note to self: kerran kusipää, aina kusipää.

Tuli taas antauduttua tunteiden (ja erittäin osaavien käsien) vietäväksi ja turpaanhan siinä taas saatiin, noin niinkuin henkisesti. Miksi sitä ei koskaan opi, että tyyppi, joka sinua on satuttanut monta kertaa ja jonka kanssa juttu päättyy aina kyyneliin, ei ole vieläkään se unelmien prinssi, vaikka kuinka toivoisi? 

Onneksi nyt välissämme on monta sataa kilometriä, enkä ajatellut palata hänen luokseen enää ikinä. Kaikkien niiden "haluaisin antaa sulle kaikkeni" "mitä sä teet mulle kun rikot mun muureja näin"-paskapuheiden jälkeen päätin, että mielummin kuolen yksin kissojeni kanssa kuin olen hänen kanssaan tekemisissä.

Ei muuta kun tinderit laulamaan. Jälleen kerran. 

Pages