7 + 1 Psykologia blogi

Paljon keskustelua herättäneen postaukseni ”Voiko psykologi pitää blogia?” ansiosta havahduin kuplastani. Olin luullut olevani Suomen ainoa psykologi*, joka pitää muuta kuin puhtaasti psykologi-aiheista blogia (*toim. huom. olen loppuvaiheen opiskelija, en vielä valmistunut psykologi). Olin väärässä. Tässä postauksessa vinkkaan teille muutamia psykologiablogeja, toivottavasti tykkäätte!

 

psykologia blogi

 

psykologia blogi

 

Joskus taannoin tein Google-haun sanoilla ”psykologia” ja ”blogi”, ja hakutulosten kärjessä oli vain tiukasti psykologiateeman ympärillä pysytteleviä, puhtaasti psykologian koulutukseen hakemista käsitteleviä tai psykologian alan yritysten blogeja. Ei yhtään psykoa, joka pitää lifestyleblogia tai tällaista semisti sillisalaattiblogia, jota itse pidän. Toisaalta nyt, kun tein ko. sanahaun uudestaan ja selasin hakutuloksia useamman sivun verran, en löytänyt myöskään omaa blogiani. Mikä ei sinänsä ole ihme, sillä en ole hakukoneoptimoinut blogiani ensisijaisesti sanalle ”psykologia”, mutta harmi kuitenkin, sillä jonkun verran tuntui olevan kiinnostusta teilläkin lukea psykologien tai psykan opiskelijoiden blogeja, jotka käsittelevät hieman löyhemmin psykologiaa ja siinä sivussa tai pääosin muita teemoja.

 

psykologia blogi

 

Alla listaan joitakin psykologia-, hyvinvointi- ja mielenterveysaiheisia blogeja, ehkä löydät lisää mielenkiintoista luettavaa!

 

Psykologien ja psykologian opiskelijoiden pitämät blogit:

Mielen maisemia

Hyvän Mielen Blogi

Älyllistä äitiyttä

Psykologi yrittää

Väestöliiton blogi, Lotta Heiskanen

Mielellään

Pikseleitä & Psykologiaa

 

Muita:

Pandalicious

 

psykologia blogi

 

psykologia blogi

 

Postauksen kuvat otettiin Hietsussa, jossa vietettiin kiva piknik ja kuvaustuokio Tarun kanssa. Ihanaa, että on kesämekkokelit!

 

Aurinkoista keskiviikkoa ja fiilistelkää kesää!

Bisous, Niina

 

Lue myös

Mitä opin saattohoitopotilailta?

Kysymys, joka voi muuttaa koko elämäsi

Apua nukahtamiseen: Hyvän yön meditaatio

 

unepetitelife@gmail.com | Facebook | Instagram @unepetitelife

hyvinvointi mieli hyva-olo suosittelen
Kommentit (1)
  1. Nyt vasta hoksasin tämän postauksen. Kiitos paljon kun linkkasit munkin blogin! Oon yllättynyt kuinka paljon psykologiablogeja on 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *