Kokemuksia geelilakkauksesta 3 kk ajalta + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: BeNailed / geelilakkaus, manikyyri ja pedikyyri

 

img_20181213_191348_bokeh.jpg

 

Joulun alla sain elämäni ensimmäisen geelilakkauksen. Mulla on vahvat kynnet omasta takaa, joten en ole koskaan kaivannut mitään ekstrapituutta tai -vahvuutta, mutta olen tosi laiska taiteilemaan kynsiin mitään ja kaveripiirissäni naureskellaan yleisesti heikoille kynsilakkaustaidoilleni ja suttuisille lopputuloksille. Siispä iloni oli suuri, kun pääsin BeNailedin manikyyriin ja geelilakkaukseen! Lisäksi saan ilahduttaa teistä jotakin, sillä päätettiin Volhan kanssa arpoa yksi geelilakkaus + manikyyri! Ohjeet arvontaan osallistumiseen löydät postauksen lopusta. Geelilakkaus on siis eri juttu kuin geelikynnet: Geelilakka levitetään oman kynnen päälle ja geelikynsissä voidaan rakentaa lisää pituutta omiin kynsiin.

 

img_20181213_192859.jpg

 

Meillä oli Volhan kanssa ihan samanlainen visio mun kynsistä: ranskalainen manikyyri, kulmikas viilaus ja vähän blingiä. Kumma kyllä alkuun vierastin sitä, että kynnet näyttivät niin laitetuilta ja kynsinauhat niin siisteiltä :D.  Lopputulos oli kuitenkin tosi nätti ja silmä alkoi nopeasti tottua. Eka päivä kynsien kanssa meni pelätessä, että onnistun katkaisemaan ne ja varoin niitä ihan ylipaljon, mutta sen koommin en ole varsinaisesti miettinyt koko kynsiä muuten kuin ihaillut ja iloinnut niistä.

Ensikertalaisen näkökulmasta Volha teki todella huolellista työtä ja vastaili kärsivällisesti huvittavimpiinkin kysymyksiini geelilakkauksesta. Mitään ihmeellistä ei lakkauksen kanssa tartte tehdä, muuten kuin ekat kolme päivää välttää tiskaamasta (käy!), saunomasta ja liottamasta käsiä tarpeettomasti vedessä tai puhdistusaineissa.

 

img_20181215_111836.jpg

Joulukynnet.

 

Nyt mulla on kynsissä kolmas lakkaus ja olen kyllä todella ihastunut geelilakkaukseen. Kynnet ovat pysyneet hyvinä mulla 3-4 viikkoa, jonka jälkeen alkaa huomata oman kynnen kasvun. Volha teki viime kerralla myös pedikyyrin ja geelilakkauksen varpaankynsiin. Siinäkin aivan ihana lopputulos ja nyt on kiva tallustella Thaimaan rannoilla kauniilla kynsillä. Varpaankynsien geelilakkauksessa selkeä etu on, että se kestää vaikka kuinka, koska kynnet kasvavat varpaissa niin hitaasti.

 

img_20190110_140543.jpg

Uusimmat kynnet hohtavat uv-valossa!! Nämä melkein vaativat, etttä pitäisi mennä reivaamaan Thaimaan Koh Phananganin Full Moon Partyihin kuten viime vuonna.

 

img_20190120_170023_0.jpg

 

img_20190120_170249.jpg

 

BeNailed löytyy Leppävaarasta Espoosta aivan kävelymatkan päästä juna-asemalta. Kysy varauksen yhteydessä halutessasi vegaanisia ja eläinkokeettomia vaihtoehtoja geelilakoista!

Saan ilokseni arpoa teidän kesken yhden lahjakortin BeNailediin, joka sisältää manikyyrin ja geelilakkauksen (lakka ei sisällä akryylia). Lahjakortti on käytettävä 6 kk kuluessa. Näin osallistut:

  • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja/tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa (=1-2 arpaa)! Kerro, että osallistut arvontaan. Käy lisäksi tykkäämässä Instagramissa tileistä @benailed_finland ja @unepetitelife
  • Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
  • Seuraa lisäksi Une petite life Facebookissa, niin saat yhden arvan lisää 😉
  • Voit osallistua 5.2.2019 klo 23.59 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

 

img_20190119_154440.jpg

 

img_20190120_171934.jpg

 

Onko sulla kokemuksia manikyyristä, pedikyyristä tai geelilakkauksesta?

Ihanaa päivää!

Bisous, Niina

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (11)
  1. Jaana Vuorimäki
    5.3.2019, 22:02

    Niin hyvältä näyttää ja helpolta kuulostaa.Oisko kivampaa kuin saada tuollaiset ihan ikiomaksi😃ja näyttää omat kauniit kyntensä.

  2. Osallistun, seuraan myös Facebookissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *