Olen valmis – psykologi, maisteri ja ihminen

Hei vaan pitkästä aikaa! Mistäs sitä aloittaisi. Syksy on ollut täysi ja täynnä monenlaisia tunteita, titteleitä ja tapahtumia. Blogin Instagramin seuraajat tietävät jo, että psykologiharjoitteluni on ohi, valmistuin psykologian maisteriksi, sain psykologin laillistuksen sekä ensimmäisen työpaikkani psykologina vaativassa erikoissairaanhoidossa. Mukavasti siis pyyhkii ammatillisesti. Tässä postauksessa pohdin, jatkanko enää blogin kirjoittamista, annan muutaman idean uudenvuodenlupausten tekemiseen, sekä lopussa julkistan vuoden ensimmäisen arvonnan!

 

lilykuva22.jpg

 

Syksyn aikana mietin paljon blogin tulevaisuutta, millä otteella jatkan kirjoittamista vai jatkanko ollenkaan. Opiskeluaikana julkaisin postauksen ”Voiko psykologi pitää blogia?”, ja päädyin positiivisen palautetulvan myötä jatkamaan kirjoittelua. Nyt olen saman kysymyksen äärellä. Toisaalta tahtoisin pitää blogin semirentona vapaa-ajan juttuna, enkä täyttää sitä pelkillä psykologiapostauksilla. Toisaalta mietin entistä tarkemmin, minkä verran ja minkälaisia asioita haluan itsestäni täällä paljastaa. Toistaiseksi tuumin, että mindfulness, vegeily, ekomuoti, matkustelu ja musiikki saavat pysyä mukana blogissa enkä ainakaan vielä lähde deletoimaan vanhoja postauksiani 😀 Haluan olla ensisijaisesti Niina ja vasta toissijaisesti psykologi. Katsotaan, minne uusi vuosi ja uudet tuulet vievät, ja muuttuuko mieli bloggauksen suhteen.

 

lappi.jpg

 

Mitä teille kuuluu? Miten syksy on mennyt? Entä miten uusi vuosi on lähtenyt käyntiin?

Tykkään pari kertaa vuodessa ”päivittää” omat arvot ja tavoitteet. Seuraavat kysymykset voivat auttaa myös sinua selkiyttämään elämäsi suuntaa ja tekemään parempia uudenvuodenlupauksia.

 

Mieti viime syksyä.

Mitä kaikkea on tullut tehtyä viimeisen puolen vuoden aikana?

Mihin olen käyttänyt aikani?

Mitä olen oppinut?

Mistä olen erityisen ylpeä?

Mitä kadun?

Mitkä olivat syksyn kohokohdat?

 

Kuvittele elämäsi puolen vuoden kuluttua.

Minkä asioiden toivoisin olevan ennallaan?

Minkä asioiden toivoisin muuttuvan? Miten?

Missä toivoisin kehittyväni?

Minkä taidon, elämäntavan tai oivalluksen haluan säilyttää tai panna täytäntöön?

Mistä haluan olla ylpeä puolen vuoden kuluttua?

Mitä saatan katua?

Millaisiin asioihin olen käyttänyt aikani?

Missä seurassa olen viihtynyt?

 

lappi2.jpg

 

Jos kaipaat lisää vinkkejä, millaisia uudenvuodenlupauksia kannattaa tänä vuonna tehdä, tsekkaa nämä vanhemmat postaukseni arvoista: Arvot ovat yhtä kuin ajanhallinta ja Miten löytää oma juttu tai intohimo?

Tässä pieni lainaus toisesta kirjoituksesta:

”Jos arvostat kauneutta, miksi käytät rumia, kulahtaneita kotivaatteita ja juot kahvisi mukista, jonka kyljessä on blondivitsejä ja halkeama? Jos arvostat terveyttä, miksi tingit jatkuvasti yöunistasi? Jos isovanhempasi ovat sinulle kultaakin kalliimpia, miksi näet heitä vain kerran vuodessa? Jos rakkaus on sinulle kaikki kaikessa, miksi riitelet enemmän kuin kehut, hellit tai kannustat?”

 

lappi3.jpg

 

KIITOS sulle, kun olet pysytellyt kuulolla, vaikka blogi ei ole päivittynyt kovin säännöllisesti lähiaikoina!

Blogiarvonnat eivät ole ehkä ominta juttuani, mutta musta on kiva tehdä niitä teidän lukijoiden takia, ilahduttaa ja kiittää jollain tapaa :). Vuoden ensimmäisessä arvonnassa voit voittaa Hankintatukun suomalaisia ravintolisiä, jotka sain blogin kautta. Arvottavaan pakettiin kuuluvat vegaaniset B, B12 ja kalsium + D2-vitamiini (kuva tuotteista blogin Instassa). Olen käyttänyt ko. vitamiineja vuoden verran, ja noista saa hyvin vegaanille välttämättömän B12-vitamiinin, tykkään!

Näin osallistut:

  • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa! Kerro, että osallistut arvontaan. Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
  • Seuraa @unepetitelife Instagramissa ja/tai Une petite life Facebookissa, niin saat 1-2 arpaa lisää 😉
  • Voit osallistua 3.2.2019 klo 10 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Mahtavaa ja iloista uutta vuotta! Toivottavasti vuotesi sisältää paljon ihania yllätyksiä ja kauniita hetkiä!

Bisous, Niina

P.S. Blogin Instaa kannattaa alkaa seuraamaan viimeistään nyt, sillä julkaisen siellä kuvateksteinä parhaita paloja vanhoista postauksista ;D Tän postauksen kuvat ovat Lapista, jossa sain hiljattain viettää viikon. Ja joo, sairastuin lapin kuumeeseen!

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (4)
  1. Tässähän se menee päiväkerrallaan uusi vuosiosallistun arvontaan

  2. <3<3 Niin mahtavaa!

    Osallistun arvontaan, pssst kun seuraan sinua täällä, instassa ja facebookissa, monta arpaa saan? 😀 Hih!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *