Olisinpa tiennyt

1p52321681.jpg

 

Olisinpa tiennyt

Olisinpa tiennyt, että pelkään ihan turhaa olla oma itseni, pelkään ihan turhaa paljastaa todellista minääni, ajatuksia ja tunteitani läheisille. Olisinpa tiennyt, että oman haavoittuvuutensa paljastaminen lähentää eikä loitonna (yleensä). Olisinpa tiennyt, että kaikki sosiaalisissa tilanteissa stressaaminen ja jännittäminen on ollut turhaa.

Olisinpa tiennyt, että vain harvalla asialla on sellaista merkitystä, että niiden takia kannattaa stressata, loukkaantua, surra, murehtia, ottaa itseensä, suuttua, tai pahoittaa mieltään. Niitä isompia vastoinkäymisiä ja menetyksiä kyllä tulee, mitä pitempään elää, ja murehtimisen voi säästää niihin.

Olisinpa tiennyt, että elämä ja turvaverkostot todellakin kantavat. Olisinpa tiennyt kuinka huoleton olin.

Olisinpa tiennyt, että melkein kaikki mistä salaa haaveilin, on mahdollista ja vieläpä moni niistä asioista on jo toteutunut.

Huikeaa katsoa taaksepäin, ja todeta, että hitto olen mä aika paljon viisastunut ja kypsynyt vuosien varrella. #Olisinpa tiennyt -haasteen voisi toteuttaa uusiksi 5 tai 10 vuoden päästä, ja katsoa sitten kuinka viisaina tämän hetken ratkaisuni ja tuumailuni näyttäytyvät.

 

1p5232149.jpg

 

Kiitos #olisinpatiennyt -haasteesta, Maaret Kallio!

 

Mitä sinä toivot, että olisit tiennyt jo nuorempana?

Onnea kaikille valmistuneille!

Bisous, Niina

 

Behind the scenes / Ekomuoti: Tarun kanssa oltiin pyörälenkillä ja pysähdyttiin Meilahden kallioilla. Sieltä on kyllä kivat maisemat, ja hyvä spotti istuskella ja katsella merelle. Kuvan urheilutoppi on ostettu 3 vuotta sitten Lyonin Decathlonista (ps. sieltä saa superhalvalla ihan käypiä treenivaatteita), sortsit saatu frendiltä, aurinkolasit ostettu Gina Tricotista reilu vuosi sitten ja kengät Nykistä vuonna nakki, kait 2014. Lenkkarit lentävät kyllä roskiin ihan näinä päivinä, tai heti, kun löydän uudet, sen verran ovat risaiset jo :D. Ekomuotipisteet 2,5/4.

IG: @unepetitelife | FB: Une petite life | unepetitelife@gmail.com           

Kommentit (4)
 1. Moi!
   
  Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta
  1. Niina Maria V.
   5.6.2018, 19:17

   Moikka :)! joo huomasin, tosi kivan kuuloinen tapahtuma, ja ilmoittauduin! Mielestäni sain jo jonkun vahvistuksen..?

 2. ”Kun kuitenkin aina, on elämä laina”

  1. Niina Maria V.
   4.6.2018, 05:29

   Niinpä, on vaan yksi elämä, ja se olisi kiva elää mahdollisimman hyvin 🙂 Hyvää uutta viikkoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *