Onko SodaStream ekologisempi vaihtoehto kuin pullovesi? + Arvonta

Kaupallinen yhteistyö: SodaStream

Holaa! Terkkuja Thaimaasta! Kirjoittelen tätä postausta Krabilla uima-altaan reunalta. Lämpömittari näyttää iloiset 34 astetta. Tämän postauksen aihe ei ole kuitenkaan Thaimaan reissu, vaan SodaStreamin hiilihapotuslaite ja hiilihappovesi. Kieltämättä hiilihappovesi raikastaisi ihanasti tässä kuumuudessa, voisinpa teleportata uuden hiilihapotuslaitteeni tänne :D!

 

soda111.jpg

 

Sain siis blogin kautta SodaStreamin valkoisen Crystal hiilihapotuslaitteen. Periaatteessa en tykkää keräillä laitteita ja kodinkoneita, mutta päätin antaa SodaStreamille mahdollisuuden, koska tykkään paljon hiilihappovedestä. En myöskään raaski tai viitsi ostaa sitä muoviroskan ja korkean hinnan takia. Lisäksi Crystal-mallinen laite on mielestäni harvinaisen tyylikäs ja hillityn näköinen kodinkoneeksi.

 

soda4.jpg

 

soda3.jpg

 

Mietitytti kuitenkin mainostaa laitetta, jonka hiilijalanjäljestä ja ekologisuudesta minulla ei ollut ennakkoon tietoa. SodaStreamilta sain kuitenkin seuraavaa infoa:

SodaStreamin mukaan kotona valmistetun kuplaveden hiilijalanjälki on 60 prosenttia kaupasta ostettua kuplavettä pienempi.

Neljän hengen kotitalous säästää keskimäärin 600 muovipulloa valmistamalla kuplaveden hiilihapotuslaitteella hanavedestä.

Muovipullon maatuminen kestää 450 vuotta.

Yksi SodaStream-juomapullo voi elinkaarensa aikana korvata jopa 50 000 kertakäyttöistä muovipulloa.

Vaikuttaa siltä, että ainakin, jos hiilihappovesi maistuu ja sitä tulee ostettua usein pullotettuna, SodaStream on todennäköisesti ympäristöystävällisempi valinta kuin pulloveden ostaminen.

 

soda2_0.jpg

 

Testaisin myös SodaStream Fruit Drops -makuaromeja. Fruit Dropsit ovat vegaanisia eikä niissä ole lisättyä sokeria, kaloreita eikä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai aromeja. Makuvaihtoehtoja on kuusi, joista mun lemppariksi nousivat raikkaat sitruuna-lime ja sitruuna-mansikka.

Hiilihappoveden teko on osoittautunut helpoksi. Lisäksi se on niin hyvää ja ilmeisesti myös ekologista, joten uskon, että Crystal laite saa jäädä paikalleen keittiöön 😉

 

soda1.jpg

 

Saan ilokseni arpoa teidän kesken yhden SodaStream Spirit -laitteen ja Fruit Drops -makuaromipaketin. Näin osallistut:

  • Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta tai kommentoimalla arvontakuvaa Instagramissa! Kerro, että osallistut arvontaan ja ilmoita haluatko mustan vai valkoisen laitteen.
  • Jos osallistut täällä blogin puolella, täytä myös sähköpostikenttä, jotta saan suhun yhteyden, jos arpaonni suosii!
  • Seuraa @unepetitelife Instagramissa ja/tai Une petite life Facebookissa, niin saat 1-2 arpaa lisää 😉
  • Voit osallistua 13.2.2019 klo 7 saakka. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Bisous, Niina

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

hyvinvointi terveys hyva-olo
Kommentit (39)
  1. bodilybycloud
    21.3.2019, 14:58

    Osallistun arvontaan ja toivon valkoista kodinkonetta. <3

  2. Osallistun arvontaan ja valkoisen tahtoisin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *