Rakkaus- ja vihapuhehaaste / Love and hate speech challenge

#rakkauspuhetta

Joskus tuntuu, että nykyään uutisoidaan tuutin täydeltä vihapuheesta. Onnekseni, olen vihapuheesta aika pihalla. Ne kerrat, jolloin olen lukenut jonkin artikkelin tai julkisuuden henkilön blogin kommenttiketjua, ovat luettavissa yhden käden sormilla. Olen aivan tietoisesti vältellyt näitä ketjuja, sillä silloin harvoin, kun olen erehtynyt seuraamaan kommenttiboksissa syntynyttä keskustelua, päällimmäinen tunteeni on ollut kuvotus.

Onneksi on Lily! Aluksi kuumottelin ja vierastin ajatusta, etten saisi itse hallinnoida blogiini ilmestyviä kommentteja. (Bloggerissa kommenttien hallinnointi oli mahdollista. Ei tullut kyllä sielläkään tarve estää yhtään kommenttia). Alkusäikähdyksestäni toivuttuani, olen alkanut luottaa Lilyn hyvään ilmapiiriin, ja ainakin tähän mennessä saamani kommentointi on ollut positiivista, asiallisesti kantaaottavaa ja kannustavaa. KIITOS SIITÄ TEILLE IHANAT<3!

Lilyn toimitus haastoi bloggaajat jakamaan saamaansa rakkauspuhetta, eli esimerkiksi lukijoiden ihania, liikuttavia tai päivän pelastaneita kommentteja.

Tässä muutamia teiltä saamiani kommentteja, joita fiilistelen yhä<3:

“Huikee! Oli kiva lukea 🙂 Toivottavasti kuume hellittää ja huomaat terveenä blogin aloittamisen olleen sairaan hyvä idea! Ehdottomasti jään seurailemaan…”

“Onnea kuumimmasta blogista 🙂 Blogiisi vasta tutustuneena, täytyy sanoa että tykkään sun jutuista ja tavasta kirjoittaa.”

“Löysin vastikään blogisi ja selailinkin vanhoja postauksiasi läpi, mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa. :)…”

“Salut! Ajattelin jo kommentoida, kun luin sun blogiasi, ja huomasin, että oot psykan opiskelija, joka on ilmeisesti kiinnostunut ranskan kielestä. Sitten huomasin, että tykkäät Harry Potterista, niin oli todellakin pakko kommentoida :D…”

Lisäksi kiitos kaikille päin naamaa tai jotenkin muuten kommentoineille. En lähde suullisia kommenttejanne referoimaan, sillä haluan kunnioittaa teidän yksityisyyttänne enkä muistaisi kuitenkaan sanasta sanaan. Tulee edelleen hymy huulille, kun miettii teidän palautetta!

Nyt haastan itseni ja sinut lisäämään rakkauspuhetta.

Olen tietoisesti sanoutunut irti juoruilusta vuosia sitten, mutta luonnollisesti välillä lipsunut ylevästä periaatteestani. Täst lähin koitan juoruilla eteenpäin vain hyviä asioita: Aion kertoa läheiseni läpimurrosta työelämässä, kuinka ihana tyyli eräällä kurssikaverillani on, kuinka minulla on tällä hetkellä aivan loistavat kämppikset, miten taitava ja sinnikäs koirankouluttaja ystäväni on, kuinka hyvä assariporukka meillä on töissä, kuinka hyvä palvelu yliopistoravintola Unicafe Oliviassa on, ja kuinka rintani paisuu rakkaudesta ja ylpeydestä ajatellessani upeita, älykkäitä ja kauniita ystäviäni… Hei, tällehän ei meinaa tulla loppua.

Todistettu: Hyväntahtoinenkin juoruilu voi olla viihdyttävää. Ja mikä parasta, rakkauspuheesta jää hyvä lämmin hellä eikä sneaky fiilis. 

Ketä sinä haluaisit kiittää tai kehua tänään? Pistä kehu kiertämään!

 

Bisous, Niina

P.S.  Mun postaukset on olleet aika pehmoja viime aikoina, rakkautta rakkautta vain.. Ehkä se on sitä kevättä rinnassa.

P.P.S. Vielä tänään ja huomenna 8.3.2017 ehtii osallistua ihonhoitotuotteiden arvontaan!

 

 Facebook // Instagram @unepetitelife // Blogit.fi // Bloglovin’ // unepetitelife@gmail.com

***

Lue myös / Read also:

Kuurankukkia, lumienkeleitä ja rentouttava hengitystekniikka / Frost flowers, snow angels and relaxing breathing technique

Valokuvausvinkkejä aloittelijoille ja koiralenkkejä / Some photography tips for beginners and cute photos of my dog

Anna enemmän kuin saat ja seksivau!

***
Thank you for all of your heartwarming comments <3! I challenge you to thank and praise someone today!

Bisous, Niina

 

Kuva / Photo: Natalia Hostalot

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *