Rohkeinta, mitä olen tehnyt

Mikä on rohkeinta, mitä olet tehnyt?

Miltä sen tekeminen tuntui?

 

1p1040941.jpg

 

1p1040929.jpg

 

Fiilistele rohkeinta tekoasi hetki.

Keksi sitten muutama rohkea teko lisää. Ja jos siltä tuntuu, jaa ne kommenttiboksissa!

 

1p1040974.jpg

 

Mun rohkein teko on ollut kertoa aidoista tunteistani, haaveistani ja ajatuksistani läheiselle ihmiselle, vaikka samalla pelotti ihan jäätävästi, että tulen hylätyksi tai että mut torjutaan. Uskallettuani avata suuni, tuntui niin helpottuneelta, ja siltä, että kyseinen ihmissuhde siirtyi aivan nexti levelille hyvällä tavalla.

 

1p1050101.jpg

 

1p1050103.jpg

 

Toinen vähemmän syvällinen rohkea tekoni oli lähteä vaihto-opiskelemaan, vaikka pelotti ja epäilytti vietävästi, tulenko nauttimaan vaihdosta, ja pärjäänkö siellä.

 

1p1050112.jpg

 

1p1050116.jpg

 

Kolmanneksi, olen hiljattain koetellut rohkeuttani kameran edessä ja takana. Eli treenaillut voimauttavaa valokuvausta, josta seuraa omia postauksiaan syksyn mittaan. Tämän postauksen kuvissa päätin pitkästä aikaa uskaltaa heittäytyä ja yrittää eläytyä erilaisiin tunnetiloihin tavanomaisen iloisen hymyn sijaan. Onnistuin hyvin vaihtelevalla menestyksellä, mutta olipahan kivoin kuvaussessio vähään aikaan.

 

Bisous, Niina

Lue myös nämä valokuva-aiheiset postaukset:

Parhaat valokuvat 10 vuoden ajalta

Valokuvausvinkkejä aloittelijoille ja koiralenkkejä

Valokuvaterapiaa vai Narkissos-syndrooma?

Valokuvaterapiaa: Teoriaa

Valokuvaterapiaa: Valokuvamallina olemisen sietämätön kiusallisuus

 

Kuvat: Moona Puuskari

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (6)
 1. Oho, kuvailisin omaa rohkeinta tekoani ihan samalla tavalla kuin sinä omaasi! Rakkaalle ihmiselle avautuminen vaikeista asioista, joista en ollut enkä ole vieläkään puhunut kenellekään toiselle, ei ollut helppo juttu, mutta meidänkin kohdalla vei suhteen sinne nextille levelille ja rakensi luottamusta tosi paljon 🙂

  1. Niina Maria V.
   10.10.2018, 17:46

   Hienoa kuulla että uskaltauduit kertomaan noista asioista, ja että sait hyvän vastaanoton :)! Ja rohkaisevaa kuulla että sullakin vaikuttaa olevan sama kokemus siitä, että avoimuus ja sisimpänsä paljastaminen voi viedä suhdetta hyvään suuntaan. Usein sitä pelkää turhaan toisen reagoivan huonosti ja aliarvioi toista. Koskaan, kun ei voi varmaksi tietää tai ennustaa miten toinen reagoi, niin omat tulkinnat ja kauhuskenaariot ovat aika turhia, mutta niistä luopuminen onkin joskus helpommin sanottu kuin tehty. 

   Ihanaa päivää :)!

 2. Muutin Helsinkiin vuonna 2000 töiden perässä. Sieltä löytyi hellukin. 13,5 vuoden jälkeen työ oli ajautunut (liikkeenluovutuksia ym) painajaiseksi ja suhde kämppistelyksi. Eräänä kauniina päivänä neuvottelin itselleni vuoden irtisanomispaketin. Silloinen heilani ei ratkaisua hyväksynyt, sillä kuka nyt lähtee vakituisesta työsuhteesta tyhjän päälle. Tämä saattoi olla suhteen viimeinen naula arkkuun, sillä pari päivää myöhemmin ehdotin, että oisko järkevämpää erota. Erosimme yhteisymmärryksessä ja sopuisasti. Tässä vaiheessa minua ei Helsingissä pidätellyt mitään, joten päätin muuttaa takaisin kotiin ja muutinkin 2 kuukauden kuluttua. Mylläsin siis elämäni tyystin kahdessa kuukaudessa ja se oli elämäni paras päätös! Nyt olen asunut kotona (Helsingissä olin vain käymässä) 4,5 vuotta, mulla on oma koti (siis ei vain asunto vaan koti), työpaikka ja ihana suhde. Pääsen mökille vaikka iltasella käymään ja suku on lähellä. Mylläys siis kannatti vaikka kyllä aika monessa kohtaa pelotti pirusti!

  1. Niina Maria V.
   7.10.2018, 06:33

   Kiitos, kun jaoit sun kokemuksen! Luin kommenttiasi kuin jännittävää kertomusta. Todella isoja ja rohkeita päätöksiä lyhyessä ajassa! Ja hienoa kuulla, että noin onnistuneita. Rohkeus kannatti 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *