Vuoden 2018 kuunnelluimmat biisit

Arvatkaa, mikä on yksi kivoimmista pienistä jutuista vuodessa, joita odotan? Spotifyn vuoden kuuntelutilastot, jotka ilahduttavat sekä nörttisieluani että musiikkidiggariminääni :D! Tässä postauksessa ilmiannan omat kuunnelluimmat biisini ja ilahdutan teitä mökkiressukuvilla.

 

img_20181201_123500.jpg

 

img_20181201_123511.jpg

 

Jos pitäisi luetella elämän kivoimpia juttuja, niin musiikki olisi aika kärjessä.

Vielä keväällä suurkulutin musiikkia, koska päiväni kuluivat gradun tuloksia hakkaillessa, salilla tai kävelyillä. Lisäksi aamuni olivat hitaita: kuuntelin parista tunnista neljään tuntiin musiikkia ja join kahvia ennen kuin aloin päivän hommiin. Kokopäivätöiden myötä musiikin kuuntelu on vähentynyt, mutta aina kun mahdollista, kuten nyt lauantaiaamuna tätä kirjotellessa, päiväni alkaa musiikilla.

 

img_20181201_140018.jpg

Kokeiltiin kohuttuja lumihiutaletorttuja.

 

img_20181201_162252.jpg

Kummityttö<3

 

img_20181201_212936.jpgHe so cute!

 

Spotify paljasti totuuden. Vuoden kuunnelluin artisti oli A Boogie Wit da Hoodie, jota olen kuunnellut huimat kahdeksan tuntia, vaikka löysin kyseisen räppärin vasta elokuun puolivälissä. Eight hours well spent! Mikä oli sun vuoden kuunnelluin artisti tai bändi?

Yhteensä olen kuunnellut musiikkia vuoden 2018 aikana 33 947 minuuttia eli 566 tuntia eli melkein 24 vuorokautta. En tiedä onko tuo erityisen paljon vai tavanomainen määrä. Kuinka monta minuuttia sun tuli kuunneltua?

Suosituin musagenreni oli pop-räp. Koskaan kuullutkaan moisesta tyylilajista, mutta Wikipedia osaa kertoa, että ”Yleisesti ottaen se yhdistelee hip hop -biittejä mukaansatempaavilla hokemilla sekä sisältää samankaltaisia kertosäkeitä kuin mitä on kuultu popmusiikin parissa.”

 

img_20181201_122551_0.jpg

 

Suosikkiartistit

A Boogie Wit da Hoodie

Ruudolf

Palmistry

Cavallini & Shirty

Don Omar

Mitäs tähän nyt kommentoisi. Ruudolfilta ilmestyi viime kesänä levy, jota kuuntelin jatkuvalla soitolla ainakin kuukauden ajan, nyttemmin on jäänyt. Palmistrystä kirjoittelin jo aiemmassa musapostauksessa (lukaise täältä, tuossa postauksessa myös mun kaikkien aikojen lempibiisit, jotka ovat ihan jotain muuta kuin pop-räppiä ;D!). Cavallini & Shirty kuuluivat viime kevääseen, ja heidän Wavy-biisiin liittyy paljon hupaisia muistoja. Don Omar edustaa lattarigenreä, jota kuuntelen myös paljon.

 

Suosikkikappaleet

Wavy – Cavallini & Shirty

Ovaload – Gentleman & Sean Paul

Mustempi Marja – Prinssi Jusuf

Part Time Love – Conkarah

No Games – Serani

Tässä on hyvin edustettuna se, että tykkään afrobiiteistä 😀 Ovaload, No Games ja Part Time Love ovat edelleen kovassa kulutuksessa.

 

img_20181201_123744.jpg

 

img_20181201_124142.jpg

 

Olisi tosi kiva, jos haluatte jakaa teidän kuunnelluimpia artisteja jne. kommenttiboksissa! Mua jostain syystä kiinnostaa niin paljon, että aion tehdä galluppia myös omassa kaveripiirissäni ja onnistuin hermostuttamaan jo yhden henkilön mun uteluilla 😀

Bisous, Niina

Ekomuoti: Kuvan takki on sukulaiselta saatu iankaiken vanha ihanan lämmin ja valtava Joutsenen untuvatakki, pipo ostettu Montréalista pari vuotta sitten, hanskat ostettu vuosi sitten Tallinnasta, saappaat hankittu muistaakseni Stockalta noin viisi vuotta sitten, kaulahuivi on saatu ystävältä, pierulegginssit ja punainen villapaita who knows when & where :D.

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *