Vuoden kokemus Ekopharma ja BTB13 -tuotteista ihonhoidossa

Olen käyttänyt vuoden verran kasvojeni ihonhoidossa vain Ekopharman ja BTB13 -sarjan tuotteita. Tiivistän vuoden kokemukseni näistä tuotesarjoista sekä Kauneushoitola Hillan palveluista tässä postauksessa.

 

1p8042960.jpg

 

1p8042971.jpg

 

1. Ekopharman Vadelma-hoitolinjan tuotteet tuntuivat rauhoittavan merkittävästi tulehtunutta akneihoani viime syksynä, jo ennen kuin aloitin Isotretinoin-kuurin akneen.

2. Ekopharman Vadelma siemenöljy ja Vadelma kasvonaamio sekä BTB13 geelimäinen kasvovesi olivat Isotretinoinin ja talven kuivattaman ihon pelastus.

3. En tykkää, että kaapissa on hirveä purkkiarsenaali, ja siksi se, että kosteusvoiteita voi käyttää myös silmänympärysiholla, oli itselle erittäin mieluisa yllätys.

4. Edellisestä huomiosta huolimatta, käytössäni oli aikamoinen arsenaali. Eräs ystäväni laski huvittuneena, että pistän naamaani peräti viittä eri tököttiä 😀 Musta se ei tuntunut kuitenkaan paljolta. Varmaan, koska tuotteet olivat niin miellyttäviä käyttää, ja tuntuivat toimivat hyvin yhdessä ja toisiaan täydentäen. Lisäksi aloin tykkäämään ihan uudella tavalla ihonhoidosta, kun sai siihen ammattilaiselta selkeät ohjeet. Toki ihan putsarilla, kasvovedellä ja kosteusvoiteella pääsee pitkälle, ja sitten voi hankkia täydentäviä tuotteita tarpeen ja budjetin mukaan.

5. Opin Kauneushoitola Hillan Minnalta lukuisia asioita ihonhoidosta, joista voit lukea tarkemmin aiemmista postauksistani. Tärkein käytännön vinkki oli kasvoveden oikeaoppinen käyttäminen (tsekkaa ohjeet täältä).

 

p8042913.jpg

 

p8042916.jpg

Mun lempituotteeksi nousi tämä BTB13-sarjan geelimäinen kasvovesi, joka putsaa sekä kosteuttaa.

 

p8042957.jpg

 

6. Tuotteet tuntuivat todella miellyttäviltä iholla eivätkä jättäneet ihoa kiiltäväksi tai tahmaiseksi. Ekopharman tuotteet tuoksuvat ihanalle, sen sijaan BTB13-sarjan tuotteissa on hieman erikoinen tuoksu, joka varmasti jakaa mielipiteitä.

7. Isotretinoin kuuri oli minulle jo kolmas, ja koskaan iho ei ole ollut näin kosteutettu kuurin aikana.

8. Sain enemmän kuin koskaan kommentteja ihostani, että näyttääpä freshiltä ja hyvältä, mikä on varmasti Isotretinoin-kuurin, säännöllisten kasvohoitojen ja laadukkaiden tuotteiden yhteisvaikutusta.

9. Oli todella hienoa löytää kaksi laadukasta ja kohtuuhintaista vegaanista tuotesarjaa, joista toinen, Ekopharma, on 100 % luonnonkosmetiikkaa. Kummatkin sarjat valmistetaan Helsingissä.

10. Kauneushoitola Hilla oli mahtava löytö: todella yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, sekä aivan ihanat ja kauniit tilat Helsingin Ruoholahdessa.

 

1p8042920.jpg

 

Tutustu myös näihin aiempiin postaukseni aiheesta:

Elämäni paras kasvohoito

Auttoiko Ekopharman testijakso akneen?

Pintakuivan ihon pelastajat x 5

 

*Kuvien tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

 

Bisous, Niina

 

Instagram | Facebook | unepetitelife@gmail.com

Kommentit (1)
  1. okay nice post

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *