Superlasagne

_z4a4214.jpg

Tämän reseptin nimi on Superlasagne siksi, koska pinaatti on todellista superruokaa, mutta erityisesti siksi, että tämä lasagne on SUPERhyvää! Tätä syövät myös vannoutuneet lihansyöjät – testattu on! Kaiken kukkuraksi resepti on superhelppo eikä vie kuin kaikenkaikkiaan ehkä 40 minuuttia.

Yhteen vuoalliseen (4 henk.) tarvitset: 

Oliiviöljyä

1 ison sipulin

2 valkosipulinkynttä

300g pakastepinaattia

300g ricottajuustoa

100g fetajuustoa

3 maustemitallista muskottipähkinää

suolaa ja pippuria

lasagnelevyjä

1 1/5 dl raastettua cheddarjuustoa

_z4a4207.jpg

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Silppua sipulit ja paista ne paistinpannulla. Kun sipulit alkavat saada väriä, lisää sulatettu pakastepinaatti. Lisää muskottipähkinä ja suolaa ja pippuria maun mukaan. Anna pinaattimössön jäähtyä ja kata vaikka pöytä. Kun seos on jäähtynyt murustele siihen fetajuusto ja sekoita ricottajuusto. Laita voidellun vuoan pohjalle tätä seosta ja sen päälle lasagnelevyjä jatkaen kerroksittain molempia vuorotellen. Kun pinaattiseos loppuu, laita ripottele päälle raastettu cheddarjuusto ja paista lasagnea uunissa n. 20min tai lasagnelevyohjeiden mukaan. Voila!

suhteet oma-elama vastuullisuus ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.