Taaperon päivän tempaukset

Jos omistaisin päiväkirjan, niin tänään kirjoittaisin siihen näin…

Rakas päiväkirja tänään hermoni ovat olleet täydellisesti koetuksella ja hermoja koetteli rakas tyttäreni. Meidän taaperon toisen nimen pitäisi olla ”Touhu”, sillä hän on niin kauhean vilkas ja kerkeävä. Välillä hän on suloisuuden huippu, istuu rauhassa ja leikkii omia leikkejään. Välillä taas hän osaa kaikki temput, jotka sattuvat kiristämään äidin hermoja.

Aamumme alkoi oikein ihanasti, söimme aamupalan yhdessä, nauroimme ja katsoimme muutuman lastenohjelman. Menimme myöhemmin päivällä laittamaan pyykkejä kuivumaan ja vaihdomme samalla neidin vaipan. Nopea käänteinen tyttäreni kerkesi sotkea kylpyhuoneen maton vaippansa sisällöllä. No matto pesuun ja touhuja jatkamaan. Seuraavaksi tehtiin lounasta ja neiti sai odottaessaan syödä hieman mansikoita. Mansikat eivät taineet maistua, sillä ne lensivät pitkin seiniä ja lattioita.

Seuraavassa välissä vedettiin pöytälamppu lattialle, syötiin lehtiä ja television johtoja. Onneksi myös nukuttiin yhdet päiväunet ja äiti sai hetken levähtää.

Unien jälkeen laitoimme uudet pyykit kuivumaan. Käänsin HETKEKSI selkeni ja neiti oli purkanut vaipparoskiksen lattialle ja sotkenut siinä samalla itsensä. Laskin hitaasti kymmeneen, pesin neidin ja lattian ja päätin keskustella tapahtuneesta taaperon kanssa. Keskustelumme jälkeen neiti veti minua hiuksista ja käveli nauraen pois. Uskon, että tämä äidin hermojen testaaminen jatkuu vielä hetken, kunnes isi saapuu töistä kotiin ja neiti on taas kiltti.

Rakas päiväkirja, kaikesta päivän tempuista huolimatta rakastan tytärtäni yli kaiken! Päivän oppi oli se, että vaipparoskikseen täytyy hommata lukko ja selkäänsä ei kannata koskaan kääntää.

Kuvat on otettu viikonloppuna, jolloin aurinko paistoi ja kaikki sujui putkeen!

 

~ Saga

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *