Unia Irene – blogisti esittäytyy

Olen tässä pitkään miettinyt, millä aloittaisin.

Ehkä ainakin pikainen ”hei, olen Irene (alias) ja tykkään kirjoittaa juttuja!” on paikallaan. Eli Hei. Irene. Se siitä. Jatketaan.

Blogini tulee olemaan pitkälti oman elämäni värittämää pohdistekelua. Olen tällä hetkellä yliopisto-opiskelija, sinkku ja koiran omistaja. Haaveilen vähän kaikesta, ja tuskailen vielä useammasta asiasta. Kirjoittamalla rentoudun, puran ajatuksiani ja olen juuri niin hölmön tyttömäinen kuin vain internetissä anonyyminä kehtaa (toisin kuin oikeassa elämässä).

Sivutoimisena ”teoreettisten ihmissuhdeasioiden maisterina”, tai vähintäänkin kandidaattina, blogini tulee varmaan käsittelemään paljon ko aiheita. Eli toisinsanoen olen itseoppinut kuuntelija, päänsilittelijä ja konsultaatti ystävilleni tee ja keksi palkalla, ja näitä havaintoja ja niistä heränneitä ajatuksia olisi tarkoitus purkaa myös paperille. Mutta koska teoria toimii aina hienommin kuin käytäntö, omien ihmissuhdekuvioitteni kanssa olen aina totaalisen hukassa – puhumattakaan siitä että olen ehkä parisuhdekammoisin parisuhteesta haaveleileva ihminen jonka tiedän. Niistä tulee varmasti tekstiä (ja piakoin paaaaljon!) eli jos kiinnostaa hölmön ihmisen hölmöt ongelmat, niin oh boy.. täältä pesee. Minusta on on myös mielenkiintoista pohtia ihmisiä ja ihmisten käyttäytymistä ylipäätään. Aihetta riittää niin miehistä kuin naisistakin, ja yleensä päädyn jossain kohtaa siihen samaan lopputulokseen: me ihmiset olemme ihan pölöjä. Ihania. Mutta pölöjä.

Lisäksi teemoina varmasti tulee olemaan unelmat, haaveet, elämä ja sen järjettömyys, ynnä muut hassut asiat. Summasumlaarum, paljon tekstiä (ja luultavasti typoja..). Enemmän tai vähemmän diippiä shittiä pikemmin kuin asu- ja ruokakuvia (yhtään väheksymättä muotiblobeja, toim. huom ennen kuin joku kiskaisee hernaritölkkiä sieraimeensa). Kirjoitusideoita otetaan aina vastaan, niitä ei ole koskaan liikaa.

Kirjoittaja kiittää ja kuittaa. Ensi kerralla ihan oikeasti asiaa, eikä mitään cv:tä. Olen melko tuore blogisti, enkä oikein vielä tiedä, miten homma pyörii, mutta enköhän minä opi!

Unia,
Irene

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *