Jouluni laulut

Olen aina ollut jouluihminen, jopa niin äärimmilleen, että kanssaihmiset pyörittelevät silmiään. Joka vuosi se höyrötys omalla kohdalla alkaa siinä lokakuun paikkeilla, ensilumien ilmestyessä.
Tänäkin vuonna eka joulukorttisatsi tuli askarreltua juurikin lokakuun alussa ja samoissa höyryissä ostin Tytölle joulukalenterin, tietenkin Ryhmä Hau- suklaaversion. Aikasemmista vuosista viisastuneena olin riemuissani, että löysin nyt kyseisen kalenterin ilman, että tarvitsi kissojen ja koirien kanssa sitä hikipäässä etsiä marraskuun viimeisenä päivänä.
Kerroin Tytölle heti samana päivänä omasta mielestäni niin huikeasta löydöstäni, ajatellen saavani hurraahuudot ja riemunkiljahdukset tästä urotyöstä. Ja vielä mitä, neiti ilmoitti että Frozen- kalenteri on kuulema nyt SE JUTTU.

JAA ETTÄ MITÄ?? 

Kuukausien epätoivoisien yrityksien jälkeen olin taipunut Ryhmä Hau- rallatusten edessä, kun Frozen- markkinointini ei uponnut taaperoomme, mutta näköjään jostain hän on nyt tämän saanut päähänsä.. Noh, onneksi synttärien myötä Hau- hommat on taas IN meidän perheessä ja kalenterin aukomiseen ei tarvitse häntä kovin houkutella!

Mutta asiasta kukkaruukkuun, halusin jakaa kanssanne minun soittolistallani vuodesta toiseen pyörivät, rakkaat joululaulut. Vaikka Jouluradio soikin meillä usein taustamusiikkina, nämä kappaleet tekevät minun joulustani Joulun.

 

Antti Tuisku. Need I say more?

 

https://www.youtube.com/watch?v=k2b1YVJc1Ts

Glee- sarjassa kuullut pirteät versiot joululauluista saavat hymyn huulille.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PwvpUnpUEww

Lapsuudessa tämä haikea joululaulu soi usein radiossa, joten tämän laulun sävelet johdattavat minut muistoissani vuosituhannen vaihteeseen. Kiireen keskellä kertosäkeen sanat saavat pysähtymään joulukiireiden keskellä.

 

Tämähän ei ole varsinaisesti joululaulu, mutta tunnelmaltaan sopii mainiosti rauhallisiin hetkiin. Tämä on myös yksi Miehen lempilauluista, Samuli Edelmann onkin meidän molempien suosikkiartisteja.

 

 

Antti Tuiskun Minun jouluni 2- albumi oli minulla kuuntelussa erään läheiseni kuoleman aikaan ja tämä kaunis kappale on jäänyt niistä muistoista ja hetkistä elämään.

https://www.youtube.com/watch?v=pw3PhhSfcQg

Minulle ei tule joulu ilman Michael Bublén hunajaista ääntä, koko Christmas- albumi on aivan loistava! Swing, jazz ja soul vaikutteet saavat tanssijalan vipattamaan ja letkeän joulutunnelmaan aikaan. Myös Mariah Careyn levyttämänä tämä kyseinen kappale toimii.

 

 

Mitkä kappaleet tekevät sinulle joulun?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *