Rakkaudentäyteinen tiistai

Tänään on ollut ihan mahtava päivä. Tätä onnelisuuden määrää ei pysty taas sanoin kuvailemaan. Aamulla tuli herättyä aikaisin ja malttamattomana jännityksen sekaisissa tunnelmissa lähdin ystäväni kanssa sairaalalle. Tänään oli siis nt-ultra äitiyspoliklinikalla. Jännitys olisi varmasti ollut vielä suurempi, jos ei kotoa löytyisi dopleria, jolla on saanut kuunnella vauvan sydänääniä päivittäin ja tietää että sielä elämää on.

Normaalisti tälläisissä tilanteissa odottavat äidit varmasti turvautuvat kumppaninsa tukeen ja jännittävät tapahtumaa yhdessä. En olisi voinut edes kuvitella meneväni yksin tähän koitokseen. Täytyy taas olla kiitollinen siitä, että ympärillä on ihmisiä jotka oikeasti välittää ja on tukena silloin kun sitä eniten tarvitsee. 

vauva ultra rv 13+6.jpg

Kaikki meni kuitenkin odotusten mukaan ja pikkuisella oli kaikki hyvin <3 mitään poikkeavaa ei näkynyt ja riskit ovat minimaaliset. Laskettuaika vahvistui 4.10. ja viikoiksi varmistui mittojen mukaan nyt 13+6. Ensimmäinen kolmannes alkaa olemaan nyt takana päin ja tuntuu, että aika on mennyt viimeviikkojen aikana ihan mahdottoman nopeasti.  Vointi itsellä on ollut oikein hyvä pientä väsymystä ja jatkuvaa nälkää lukuunottamatta. 

Oman alueeni sairaalassa sai jo tällä käynnillä mukaan yhden 4D-kuvan. 

IMG_5484.jpg

IMG_5485.jpg

Äidin rakas<3

suhteet ystavat-ja-perhe raskaus-ja-synnytys vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *