Treffit 7/12

Pienellä viiveellä juttua heinäkuun treffeistä! Nehän ajoittui sopivasti siihen juhlalliseen päivään, kun opiskelupaikatkin ratkesivat, joten fiilis oli jo valmiiksi korkealla. Heinäkuun treffivastuussa oli Jonas, ja mä sain jännäillä puolestani sitä, mihin mentäisiin tällä kertaa. Kun auto jätettiin parkkiin sataman läheisyyteen, niin aloin hieman jo aavistella, että taitaisin päästä laivan kyytiin. Ja niinhän siinä sitten kävikin, hypättiin 100-vuotiaan sisävesilaivaan ja pääsimme paistattelemaan heinäkuun auringossa kuin kuninkaalliset paatin kannella. Kun meistä oli kyse, niin tottakai myös ruokapuoli oli huomioitu, ja Jonas oli varannut kolmen ruokalajin setin.

img_6652.jpg

img_6655.jpg

Kuopion edusta on täynnä saaria ja rantoja, ja olikin hauska päästä bongailemaan niitä järveltä käsin. Suosikkini oli Rönön saari ja sen upeat huvilat, mutta myös söpöt piilomökit koivujen alla herättivät ihastusta. Ruoka oli erinomaista, ja varsinkin pääruokana ollut ruisleivän sisään leivottu härkäpata ansaitsi ylistystä. Vastaavaan olen törmännyt viimeksi Islannissa, ja jo silloin olin pakahtua innosta ruoan kanssa, jossa myös lautasen voi syödä

Söimme niin suurella hartaudella, että kannella paistattelu meinasi unohtua kokonaan. Vaan ehdittiinhän me sinnekin, ja taisin saada kesän ensimmäiset, aina yhtä hemaisevat, aurinkolasirajat tuolloin. Risteilyn jälkeen jäimme vielä nauttimaan silloisesta kesästä Väinölänniemeen, jossa edellisten reffien innoittamana käytiin myös poimimassa pari geokätköä.

 

img_6662.jpg

suhteet rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *