Lopeta etsiminen – elämäsi tärkein ihminen katsoo sinua peilistä

Ennen deittailun seitsemälle merellä lähtöä on hyvä tarkistaa, että perusteet ovat kunnossa ja olet kaikin puolin merikelpoinen. Tässäkin tapauksessa hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Reittiä ei luonnollisesti voi suunnitella liian tarkasti.  On kuitenkin hyvä huolehtia reittisuunnitelmasta ja tarvikkeista, koska ikinä ei tiedä mitä muuttujia matkan varrella tulee. Reissuun kuin reissuun on hyvä varata passi ja hammasharja, kompassi ja kondomit. 

Tarvikkeitakin tärkeämpää on navigoija itse. Kukaan toinen ei voi tietää mikä on oikea reitti juuri sinulle. Olet itse oman väyläsi asiantuntija. Kun olet itse ohjaimissa pystyt tarvittaessa peruuttamaan tai valitsemaan vaihtoehtoisen tien olosuhteiden tai ilmapiirin muuttuessa. Näin ollen itsesi tai muiden satuttamisen riski matkalla pienenee olennaisesti, kun aina ei tarvitse oppia asioita kantapään kautta. Samoja navigointivirheitä ei siis tule toistettua. 

Oman reitin löytäminen vaatii rohkeutta olla itselleen aina rehellinen. 

Havainnollistava esimerkki: baari-illan päätteeksi saat kutsun jatkoille. Et haluaisi mennä, vaikka kutsuja kiinnostaa sinua ihmisenä. 

Tottumuksesta vastaat kyllä ja lähdet. Toivot, että aamulla hän kysyy sinulta numeroa ja voitte nähdä uudestaan.
VAI
Kieltäydyt kohteliaasti ja menet omaan kotiin nukkumaan. Vaihdatte numeroita ja kehotat häntä ottamaan yhteyttä huomenna. 

Kumpikin vaihtoehto voi olla sinulle oikea, mutta vain sinä tiedät kumpi se on. Tärkeintä on olla sinut itsensä ja omien päätöksien kanssa. Ristiriidat toiminnan ja toiveiden välillä aiheuttaa morkkiksen. Yksinkertaista teoriassa, mutta ei käytännössä. Vaati rohkeutta ja itsekuria pysyä halutulla reitillä. 

Ei kuitenkaan kannata pelätä suunnan kadottamista hetkeksi, vaan luottaa itseensä ja päätöksiinsä. Virhearviointeja sattuu, mutta niistä on vain otettava opiksi. Silloin on varmempi olo jatkaa seilausta kohti seuraavaa satamaa.

 

crystal-245288_1280_1.jpg

Enempi on maailmaa kuin ikkunasta näkyy.

Kesäterveisin

M&M

suhteet oma-elama rakkaus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *