Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

Urban Dreams Mia Kankimäki asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.JPG

Kerroin kaverilleni viime viikonloppuna, että luen yhtä niin kivasti ja hauskasti kirjoitettua kirjaa, joka on tavallaan kertomus Japanista, irtiotosta ja matkustelusta. Hirveän rentouttavaa lukemista, soljuvaa. Hän tokaisi, ”Ai se Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin”!

Joo, juuri se. Sen kanssa aika kului niin mukavasti ja rentouttavasti. Valitettavasti sain sen juuri päätökseen. Aika haikea olo, kieltämättä!

Kirja kertoo Mia Kankimäen irtiotosta, kun hän jätti päivätyönsä Suomeen ja lähti Japaniin selvittämään erään historiallisen henkilön tarinaa. Kirja ei kerro pelkästään tutkimustyöstä – se on sukellus japanilaiseen kulttuuriin ja samalla myös kiintoisa matkapäiväkirja. Mitä kaikkea opinkaan. Tuloksena matkakuume Japaniin ja paljon ajatuksia, jotka hyörivät päässä. 

Mia, kirjoitat niin ihanasti, värikkäästi ja niin hauskasti. Kiitos siitä. Nautin kovasti!

/M

 

 

Kommentit (3)
  1. Mia Kankimäeltä on tullut vastikään uusi kirja: Naiset joita ajattelet öisin. Ihana sekin, monen mielestä parempi, minusta Asioita sykähdytti enemmän, mutta Yönaiset lupaavat samanlaista kerrontaa, pohdintaa, tutkimusta, seikkailua ja ihania asioita. Suosittelen. 🙂

    1. Hei kiitos tästä kommentista! 🙂 ihanaa! Nopeasti näin jonkin jutun tästä uudesta, mutta en tarkemmin tutustunut. Otan ehdottomasti lukulistalle. Mian kirjoitustyyli on niin kiva, ja saa väliajoin aina naurahtelemaan ääneen. Kiitos tästä ja ihanaa sunnuntaita! 🙂

      1. Samoin sinulle 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *