Kirppislöytö, joka on kaikkea, mitä rakastat

Tiedätkö, kun eteesi kävelee sellainen sisustusesine tai kirppislöytö, joka voisi oikeastaan tiivistää koko oman sisustusmakusi?

Minulle näin on käynyt kahdesti – löytäessäni tori.fi:stä 30 eurolla upean 80-luvun kullahtavan/messinkisen kattokruunun, jossa on viisi lasista pallokupua.

Toisen kerran tullessani Kalliossa Sushi Forestista sushilta, ohittaessani Kallio Second Hand -myymälän. Katsoin ikkunassa olevaa mustavalkoista pientä rahia/jakkaraa, ja kävelin vankkumattomasti ohi. Kävelin samaa vauhtia eteenpäin kymmenen metriä ja tein tiukan u-käännöksen, kävelin sisään myymälään ja ostin rahin.

Kirppislöytö - Urban dreams
Kirppislöytö – Urban dreams

Se oli niin upea, että rakastuin saman tien. Upean kankaan on verhoillut rahiin Verhoomo Tehdas. Tuo kangas kruunaa tämän kirppislöydön.

Näiden kahden (ja oikeastaan 50-luvun liinavaatekaapin – mutta se kirppislöytö oli täysin vanhempieni ansiota) eteen voisin vaihtaa melkeimpä muut kalusteet. Ok, en kyllä luovu myöskään huutokaupasta ostetusta, kuluneesta itämaisesta matosta. Nämä jotenkin kuvaavat makuani kaikkein eniten.

Itse rakastan löytää juttuja kirppiksiltä ja vintagekaupoista. Tavaroilla on oikeasti joku tarina, ja samalla tuntee säästävänsä luontoa edes vähän. Katso muut parhaat kirppislöytöni:

Onko sinulla tällaisia sisustuselementtejä tai uskomattomia vintagelöytöjä?

Kommentit (2)
  1. On kyllä ihana rahi!
    Mä oon myös listannut omia kirppislöytöjäni, käy ihmeessä lukemassa.

    1. Kiitos! Ja käyn, ihanaa, rakastan löytöjä! <3 Edullista ja ekotehokasta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *