Resepti 14: Karjalanpaisti
Syksyinen sunnuntai ja paljon aikaa. Ensilumi tuli pari päivää sitten ja ulkona on kirpeästä ilmasta huolimatta kiva auringonpaiste. Laitoin karjalanpaistin uuniin aamupäivällä ja sen jälkeen oli hyvin aikaa mennä äänestämään kunnallisvaaliehdokastani. Kotiin tullessa keittiössä leijui hyvä tuoksu… Karjalanpaisti osoittautui todella helpoksi valmistaa, kaikki ainekset täytyi vain laittaa pataan ja uuniin 150 -asteeseen. Annoin karjalanpaistin muhia kunnon valurautapadassa viisi tuntia. Syödessä tuli tunne, että onpa ihanaa kun on syksy ja tällainen päivä. Ensi kerralla voisin kokeilla burgundinpataa, joka on ranskalainen versio lihapadasta tuoreiden sienien ja punaviinin kera!
Kokeilin Hellapoliisin reseptiä ja hyvin onnistui.