WordPress-neitsyys, kesäkengät ja jääkiekkoa

WordPress-neitsyys menee nyt, koska en ole koskaan ennen käyttänyt wordpress-alustaa, mutta kyllä tämä tästä tutuksi käyttämällä tulee. Tein lisäsivun, jossa kerron blogini ja itseni taustoja hiukan, mutta ainakaan itse en löytänyt sitä vieraillessani omassa blogissani. Pahoittelut jo etukäteen, että minulla menee hetki opiskellessa tämän alustan käyttöä. Hiljaa hyvä tulee, sano.. Itse kuitenkin ajattelen, että ei välttämättä ihan aina tule hyvä sittenkään.

Sää. Kesä vihertää kivasti, nurmikkoa on kertaalleen päästy leikkaamaan ja pääsiäisen ajan narsissit ulkoterassilla ovat kuihtuneet, mutta kyllähän tuo saisi vähän lämpimämpää olla. Haaveilen uusista kukista terassille, mutta en tarkene laittaa, enkä tiedä tarkenisiko kukatkaan. Hiukan huvitti, kun perjantaina kauppareissulla ostin minun kesän 2019 ensimmäiset kesäkengät! Kuva alla. Mutta justiinsa hyvät asiointikengät vesikeleille. Tämä on minulle huima parannus, koska viimeisimmät vuodet olen marssinut huonoilla keleillä turvasaappaat jalassa – kesät ja talvet..

Kengistä syvemmin. Kunhan kelit lämpenee, lienee jotkut muutkin kesäkengät tarpeelliset. Minusta olisi kiva olla minimalisti, jolla ei olisi turhaa tavaraa, mutta siis kengät, niitähän tarvii tosi monet eikä yksikään pari ole turha. Siis minulle. Sadekeliin noi, lenkille lenkkarit, joka paikan katseen kestävät kesäkengät pitää olla ja sitten kyllä edelleenkin laitan ihan römppärömppä kotihommiin (esim. halonhakkaukseen) ne iänikuiset turvasaappaat jalkaan. Minusta ei varmaankaan tule minimalistia.

Ensi viikko on monelle koululaiselle  ja vanhemmalle merkittävä. Minun näkökulmasta yksi lapsista päättää peruskoulun kokonaan (luojan kiitos). Yksi päättää yläasteen seitsemännen luokan ja yksi päättää ala-asteen kolmannen luokan ja lomille lomps. Ihanaa, ei wilma-viestejä pariin kuukauteen, ei myöskään härdelliaamuja, kun yksi menee kouluun kahdeksaan, toinen yhdeksään ja kolmas kymmeneen ja vain yksi näistä mainituista lapsista kykenee oma-aloitteisesti olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ilman ohjausta.. Toisaalta, jääkaappia saa kesän ajan täyttää ahkerasti, koska lapset syövät yhden aterian päivässä enempi kotona. Mutta silti, kesälomat on mahtava juttu!

Päätän tämän ensimmäisen postauksen tähän, mutta toivotan vielä kovasti tsemppiä sekä pelaajille, että katsojille illan jääkiekko finaaliin. En seuraa urheilua oikeastaan ollenkaan, mutta tää tämän vuoden Leijona-joukkue on tehnyt minuun vaikutuksen. Minä arvostan suuresti, että ihmiset joilla ei ole merkittäviä meriitti- tai tittelisaavutuksia yms, voivat silti olla todella loistavia.

Kommentit (1)
  1. wpincaretarjoaa parhaan palvelun wordpress-nopeuden optimointiin

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *