Helsinki Fashion Week; AITO, ”NO SLEEP”

AITO, ”NO SLEEP”

aito_studios.jpg

Helsinki Fashion Weekillä nähtiin toinen toistaan erikoisempia mallistoja, joilla kaikilla oli sama teema; ekologisuus. Mallistoja nähtiin monen eri maan suunnittelijoilta, mutta koska itse olen ”erikoistunut” kirjoittamaan juuri suomalaisesta muotoilusta esittelen teille brändin nimeltä Aito.

Aito on monelle vielä aika tuntematon brändi, mutta uskon että tästä kuullaan vielä! Tämä helsinkiläinen brändi ei ole pitänyt suurta meteliä itsestään, vaikka suunnittelija Eetu Räisänen on toteuttanut keikkavaatteita muumoassa näille artisteille; Elastinen, Cheek ja Uniikki.

Aito on (käsittääkseni) pääasiallisesti miesten muotimerkki, mutta itse voisin hyvin käyttää montaakin heidän tuotteistaan. Mielestäni brändin tuotteet ovat hyvin unisex-henkisiä, ja brändin NO SLEEP -malliston näytöksessä olikin mukana mies- sekä naismalleja. Malliston vaatteissa huomiota herättivät yksinkertaiset painetut printit, joissa usein toistui brändin nimi AITO. Printit oli sijoiteltu vaatteisiin juuri oikeisiin kohtiin ja oikeilla mittasuhteilla, mikä teki mallistoon mukavaa dynamiikkaa. Pidin myös brändin kokolailla mustavalkoisesta tyylistä, jossa oli mausteena muumoassa kuvassakin esiintyvä vaaleanpunainen kaulaspaita, jossa takana oli suuri A-kirjain.

NO SLEEP oli brändin neljännes mallisto ja erittäin hyvä sellainen. Tämän nähtyäni odotan jännityksellä mitä Aito suunnittelee seuraavaan mallistoonsa. Tätä brändiä kannattaa pitää silmällä.

aito3.jpg

aito1.jpg

 

nimmari.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *