ruutuhousut ja kukkapaita

Viimeisessä väripostaussarjan osassa esittelen kahden monivärisen vaatteen asun, joka on yksi lempitavoistani pukeutua, ainakin silloin tällöin. Aiemmin postaussarjassa olen esitellyt yksiväristen vaatekappaleiden muodostamien asujen kokoamista yhden värin, liukuvärin, yhden värin ja tehosteen, yhden värin ja kahden tehosteen, kahden värin ja tehosteen sekä kolmen värin ja tehosteen asuissa. Monivärisen vaatekappaleen asuja olen esitellyt yhden, jossa yhdistetään yksi monivärinen vaatekappale muutoin yksivärisiin vaatteisiin. Sarjan asut löytyvät myös tagin värien käyttö pukeutumisessa alta.

Kahden kuviollisen ja useampaa väriä sisältävän vaatekappaleen yhdistäminen toisiinsa vaatii minulle sen, että vaatteissa on jotain samaa väriä. Sama väri minulle yhdistää ja rauhoittaa muutoin helposti levotonta kokonaisuutta. Tällöin muut asun elementit voivat olla yhtä tai kahta toista eri väriä joko rauhoittaen tai tuoden kontrastia.

Kuvien asussa olen aika mukavuusalueellani, värejä ei ole liikaa ja mustan sekä vihreän yhdistelmä on minulle helppo. Mitä tykkäätte tällaisesta värien ja kuosien sekasorrosta?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *