juhlamekko arkeen 3 ja 4

Heipähei taas. Tänään asukuvissa (jotka eivät ole tältä päivältä!) on talvikapselin Second Femalen mekko, joka on vuoden 2018 paniikkiostos lapseni nimiäisiin. Olen sitä koettanut käyttää nyt talvikapselissa ja kokeilla erilaisia tapoja pukea juhlamekkoa arkeen. Tämä mekko ei nyt tammikuun loputtua tunnu enää ajankohtaiselta ja siirrän sen nyt odottamaan uusia käyttökertoja. Mekko on mielestäni kukkakuviosta huolimatta talvinen ja nyt keväiset värit tuntuvat ainakin hetken paljon raikkaammilta. Onneksi en ole vaatinut itseltäni, että 30 käyttökertaa pitäisi jossain tietyssä ajassa saavuttaa. Voin kihnuttaa tämänkin mekon kanssa vielä vuosia 😄

Kuvasin samalla kertaa kaksi erilaista versiota mekosta, joita olen käyttänyt. Kummassakin puin mustan poolon mekon alle. Mekko ei oikein imartele ilman vyötä minua. Päärynänmallisena ei tällaiset A-linjaiset mekot oikein istu, silloin 2018 tämä näytti paremmalta ilman vyötä. Takki päällä asu näyttää paremmalta. Toinen versio on tällä hetkellä kivempi mielestäni. Mekossa on irrallinen alusmekko, joka menee minimittaisesta slip-mekosta aivan täysin ja mietinkin, että ottaisinko alusmekon ainakin kesän kapseliin mukaan. Toisinaan kesällä on kiva käyttää mustaakin… Musta sopii rusketuksen kanssa paljon paremmin minulle, kun nyt talvella mahdollisimman kalpeana. Voisihan sitä itseruskettaa, mutta se tuntuu aivan turhalta palellessa.

Mekon käyttökerrat näiden kokeilujen jälkeen ovat kuudes ja seitsemäs. 21,40 euroa on seitsemännen käyttökerran kustannus. En ole käyttänyt kumpaakaan versiota kyllä kokonaista päivää, vaan kävin asioilla kukkaversiolla ja slip-versiolla parilla kaverin kanssa. Kai ne lasketaan. Kumpi versio on teidän mieleenne? Aikaisemmat versiot mekosta: vyötettynä minimekkona, puserona ja neuleen kanssa.

Niin ja onko mielipiteitä siitä, ettei asukuvat ole välttämättä koko päivän asuista, eikä joka kerta saman päivän asuja? En aina onnistu kuvaamaan asua sen käytön aikana ja olen muutamat kuvat ottanut jälkikäteen jo tähän mennessä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *