vakosamettia housuissa

Päivän asuna toimii tänään Sézanen housut ja pusero. Housut on puuvillaiset vakosamettijoggersit, jotka toimisivat tämän hetken elämäntilanteessani kaikkialla. Verryttelyhousut eivät vain jostain syystä tahdo koskaan istua vaivattomasti ylleni, ne aina valuvat helposti ja varsinkin talvella, kun laittaa sukkahousut alle. Onko muilla samaa haastetta? Housut on merkin joulumallistosta, mutta jo loppuunmyydyt. Olen ehtinyt käyttämään housuja jo viidesti (à 14 e). Housut on yksi viidestä hankinnastani talvikapseliin.

Paita on silkkiä ja siinä on kaunis salmiakkikuviointi ja vähän röyhelöitä. Minulla on nyt röyhelöiden, erikoisten nappien ja kuvioiden kanssa kiivas ihastus menossa. Tätä silkkipaitaa olen käyttänyt nyt kuudesti ja käyttökertakustannus on tällä kerralla 15,83 euroa. Kengät ovat Gannin Calliet feikkikrokotiilin nahkaa. Olen käyttänyt kenkiä nyt 19 kertaa, à-hinta on käyttökerralle on silloin 13,26 euroa. Taidan lopettaa kenkien käyttökertojen laskennan tähän. Minulle on selvää, että tulen käyttämään arkikäytössä olevia kenkiä reilusti enemmän, kun 30 kertaa. En osta usein kenkiä ja käytän samoja vuosien ajan. Poikkeuksena kestävään kenkien käyttöön ovat juhlakengät ja niiden osalta jatkan laskentaa.


Lähikuvat ovat puhelimella otettuina kyllä tarkkoja huonolla tavalla! Ne näkyvät näyttävän kaikki roskat ja sotkut vaatteissa, joita ei paljaalla silmällä havaitse ollenkaan. Mitä mieltä olette asusta ja onko teillä ratkaisua valuviin verryttelyhousuihin? Ostankohan esimerkiksi niitä liian pienessä koossa vai onkohan ongelma vyötäröosuuden pituudessa, kun vyötärönauha ei asetu kapeampaan kohtaani?

Silkkipaita aiemmin:

Mustaharmaavalkoista päivää

Kommentit (4)
  1. kevätkapseli 10×10 versio 5 – Vaatekaapilla | Lily
    16.5.2020, 14:19

    […] bleiseriin, kermanvärisiin farkkuihin, sitä ennen vihreiden farkkujeni ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden villahousujen  kanssa. Housut olen pukenut viimeksi nuden villapoolon kanssa, […]

  2. kevätkapselin toinen versio 10×10-haasteesta, osa 2 – Vaatekaapilla | Lily
    11.5.2020, 14:41

    […] bleiserin, kermanväristen farkkujen, vihreiden farkkujen ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *