villaa päälle!

Tänään väsyttää. Lapsi tekee hampaita ja heräilee useita kertoja yössä syömään, joten yöunet ovat vähissä. Päälle valikoitui keväällä alennuksesta ostetut bootsit, syksyn ostoksia merinovillainen neuletakki ja villakankaiset housut. Villaa villalla.

Neuletakki Sézane
Housut & Other Stories
Kengät Ganni Callie

Asusta kenkiä on nyt käytetty 15 kertaa, vaikka korko on liikaa pidemmän päälle kävellessä ja useimmiten päälle valikoituu matalammat kengät käytännön syistä.  Hintaakin vielä käyttökerralle on 16,8 euroa. Neuletakki on päällä kuudetta kertaa ja käyttökerralle tällöin kustannuksia tulee 15,83 euroa. Housut taas tällä seitsemännellä käyttökerralla  kustantavat minulle 12,71 euroa.

Rehellisesti puhuen jokainen näistä vaatteista on ostettu aivan eri elämäntilanteessa elävälle. Kotiäiti leikkipuistossa ja villakangashousut eivät tunnu luontevalta. Kärrytellessäkään vaatteet eivät käytännölliset ole. Mutta halu ja järki eivät aina kohtaa ja pidän kaikista asun elementeistä valtavasti.

Kommentit (2)
  1. Onpas ihanat housut! Ei tosiaan maailman käytännöllisimmät esim. rankkasateessa töihin pyöräilyyn, mutta silti, ihanat.

    1. No joo ei varsinkaan sellaiseen käyttöön toimivat! 😀 Kiitos paljon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *