you’re in the army now

Eilisen asukokonaisuuspostaus tulee tässä! Näin armeijaa käymättömänä ainakin tästä asusta tulee puolustusvoimat mieleen. Vihreät housut ja maiharit ovat yhdessä vähän liikaa, enkä ole aiemmin tätä yhdistelmää käyttänyt. Ehkä sukkien röyhelö rikkoo riittävästi fiilistä? Housut puin viimeksi vaaleanpunaisen silkkipaidan ja Gannin bootsien kera ja silloinkin tuskailin lahkeiden mitan kanssa. Paita on viimeksi ollut päällä Saksassa ollessa. 

Minun pitänee luovuttaa näiden housujen kanssa talven kapselissa, kun lahkeen mitta ei yksilläkään talvikapselin kengillä ole riittävä. Minulta uupuu kaapista saappaat, kiitos raskauden myötä kasvaneen jalan, ja vain saappaiden kanssa lyhyt lahje ei haittaisi. Ensi kerralla pitää roikottaa housuja enemmän lanteilla, vaikka se tyyli ei kyllä houkuttele! Housut ovat vielä Zaran mallistossa, mikäli kiinnostaa nähdä ne stailattuna vähemmän arkisesti.

Housut on 11. kertaa päällä, 3,64 e tällä kertaa käyttökertakustannus. Neule on päällä 21. kertaa jo, mutta se on jo vuodelta 2017, à-hinta nyt 4,25 euroa. Harvinaisesti tämä käyttökerta siis alle 10 euroa vaatteiden osalta, mutta vielä on matkaa ekologisesti kestäviin käyttömääriin. Sekä paita, että housut ovat halpamuotimerkkien tuotteita, jolloin eettistä käyttöä ei varmaan saavutettavissa, kun tuotantoketjuissa on epäselvyyksiä, tai niitä ei saa tietoon.

Kommentit (3)
  1. asut tiistaista perjantaille – Vaatekaapilla | Lily
    11.4.2020, 12:09

    […] kokonaisuuteen, siniseen paitaan,  vaalean neuleeseen,  mustaan silkkipaitaan, harmaaseen kashmirpooloon ja uudelleen tähän vaaleanpunaiseen silkkipaitaan kanssa. Käyttökerta on 17. ja käyttökulu […]

  2. Kiva kun kerrot käyttökertojen määrät ja cost per wearin ! 30wears- haasteen luulisi olevan iisi, mutta näistä juuri näkee, että saa siinäkin että ei se tulekaan ihan tuosta vaan.

    1. Kiitos paljon! Yllättävän vähän tulee todellisuudessa vaatteita käytettyä pitkälläkin aikajaksolla, kun lukuja seuraa. Suosittelen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *