ruskeaa ja farkkua

Laitoin pystyyn blogille instagramtilin @iltaatmycloset ja karu totuus iski päin näköä, kuvien koko ei riitä instagramiin. Asujen kuvaus on lähes mahdotonta nykyisessä tilassa. En saa riittävän leveitä kuvia juuri millään aikaiseksi. Ja varmasti tabletilla/tietokoneella bloginkin lukeminen on vähintään rasittavaa.

Päivän asuna ruskea kashmirneule ja Monkin mom -farkut. Kuva on nyt otettu neliönä ja tuossa on ainoa kohta, jossa on peili ja ei täydellisesti reunat vilku. Kashmirneule on muutaman kerran ollut päälle, nyt on viides  käyttökerta, 14 euroa cpw. Muita asun elementtejä olen pitänyt yli 30 kertaa.

Niin ja olen löytänyt ensimmäistä kertaa elämässä minulle sopivan punaisen huulipunan! Sitä tekee mieli käyttää joka päivä ja aika usein se jo asukuvissa on näkynyt. Se on Mac Stay Curious. Se on aika vaalea, mutta silti punaiseksi laskettavissa ja se  ei ole valkopohjainen. Se on sopivasti rusehtava ihonsävylleni ja laatu on mukava, kosteuttavan tuntuinen lähes matta.


Mitä tykkäätte asusta ja miltä kuvat nyt vaikuttavat?

Kommentit (2)
  1. eimaksettumainos
    17.12.2019, 20:28

    Ooks tutustunut arkive atelieriin? sieltä löytyy hyvää asiaa (ja tuotteita) vaatteiden hoidosta, vois ehkä kiinnostaa sua jos ei oo vielä tuttu x

    1. Enpä voi sanoa tutustuneeni, kiitos vinkistä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *