vihreäruudulliset housut

Päivän asussa pääosissa olivat eilen viktoriaalista aikaa henkivä Sézanen silkkipusero, seiskytlukua apinoivat housut ja cowboybootsit feikkikrokotiilin nahkasta. Melkoinen tyylien rosolli näin joulunaluselle, haha. Kaikki kuitenkin brittityyliä jos niin haluaa tulkita.

Tätäkin asua olen ajatuksissani suunnitellut käytäntöön jo kauan ja vihdoin sain puettua lounaalle kaverin kanssa vaatteet päälle. Parasta kapselivaatekaapissa on todellakin se, että mieluisia vaatteita on (lähes) kaikki ja ei voi samaan aikaan kaikkia asukokonaisuuksia pukea.

Asussa silkkipaita päällä kahdeksatta kertaa, jolloin kustannus on 11,90 euroa. Housut on päällä 13. kertaa ja käyttökertakustannus on 6,10 euroa. Kengät ovat talvikapselin suosikkikengät ja hyvää vauhtia ohittamassa 30 käyttökerran rajapyykkiä. En laske enää kenkien käyttökertoja, sillä käytän kengät yleensä ihan palasiksi.

Mitä tästä versiosta asun elementeistä pidätte? Onko aiemmat versiot housuista: tässä vai tässä vai kenties tässä olleet parempia? Ja entä paidan aiemmat versio:tässä vai tässä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *