neuletakkien ihanuuden (pieni) ylistys

Tämän päivän asun neuletakki ja housut on paritettu ainakin neljästi jo aiemmin yhteen. Tykkään asusta aivan valtavasti. Asussa neuletakin ja housujen yhdistelmä toimii minulle todella hyvin ja asu on sekä näyttävä, että luvattoman mukava päällä. Neuletakki on villaa ja vaikka se on todella paksu, asettuu se kauniisti päälle. Siinä on riittävästi yksityiskohtia, mutta myös veistoksellisuutta ja yksinkertaisuutta. Mahtavaa, että neuletakit ovat tulleet muotiin, ja niitä on paljon eri mallisia myynnissä. Voisipa hamstrata kerralla loppuelämän tarpeiksi eri värisiä ja muotoisia neuletakkeja. Esimerkiksi & Other Storiesilla on ihania! Tämäkin neuletakki on sieltä, mikäli kiinnostaa! & Other Stories on H&M:n ketjuja.

Näissä vaatteissa kävin joululahjojen metsästyksessä, onneksi kohta jo kaikille on lahjat ostettuna. Inhoan joulua sen kulutushysterian vuoksi ja lahjojen ostaminen on vaikeaa, kun ei halua ostaa mitään turhaa. Joulutunnelmaa asuun tuo minulle huulipunan sävy.

Neuletakki on yllä nyt 11. kertaa, 6,27 e. Aiemmin neule on ollut postauksessa sinisten kick flare farkkujen kanssa. Housut taas on päällä 12. kertaa, 6,58 e. Housut ovat päässeet kahdesti postauksiin:

Eräissä lempivaatteistani

Maanantairakkautta


Tässä vielä näkyy housujen 70-luvun mieleen tuovat yksityiskohdat, etutaskut napeilla. Miten asu uppoaa?

Kommentit (1)
  1. pukeutumisen hauskuutta – Vaatekaapilla | Lily
    24.4.2020, 13:32

    […] housujen kanssa, harmaiden housujen kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa. Teemana oli pukea myös jotain nostalgista ja mikään ei ole […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *