marimekon puserossa

Vastikään pidin tätä Marimekon silkkipaitaa luonnonvalkoisen villaneuleen ja farkkujen kanssa, nyt harmaiden villakangashousujeni kera. Blogin perustaminen nyt on innostanut minua pakottamaan käyttämään enemmän vaatekaappini tämän hetken inhokkeja ja löytämään tapoja tykätä niistä taas. Mietin asuja monipuolisemmin nyt, kun vaatteita on vähemmän (näkösellä ainakin) ja kuvaan asut.

Tämä asu tuntuu kivalta, ja on muotokieleltään aika rento, vaikka materiaalit ovatkin ”siistimpiä”. Käytiin lapsen kanssa tämän asun kanssa katsomassa viime hetken hankintoja Suomeen paluuta varten vesisadekelissä. Palaamme Suomeen joulukuussa jos ei pysyvästi niin muutamaksi kuukaudeksi, mutta kaikki matkalaukkuihin mahtumaton täytyy pakata jo nyt.

Silkkipaita on tälle syksylle päälläni nyt viidettä kertaa ja tätä ennen olen sitä käyttänyt x-määrän. Väittäisin, että alle kymmenen kertaa. Lasken tämän käyttökerran nyt 14. kerraksi, arvio ei ainakaan yläkanttiin ole. À-hinta on silloin 11,79 euroa. Housut on yhdeksännettä kertaa päällä, à 8,78 euroa. Kengät on hyvin käytetyt (yli 30 kertaa reilusti ja vanhat).

Miten tämä versio Marimekon silkkipaidasta toimii?

Aiempi versio silkkipaidasta:

Kokeilua mukavuusrajan ulkopuolella

Housut aiemmin:

Mustaharmaavalkoista päivää

Villaa päälle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *