In love with Kaisu Heikkilä

Mukavaa talvisen kirpakkaa perjantaita! Eikä sitten sen enempää säästä…

Olen aina tykännyt retrosta ja vintagesta. Nykyäänhän ne lomittuvat jonkin verran toisiinsa, vaikka hifistelijät toki tietävät tarkan eron. Itse voisin sanoa yksinkertaisemmin, että tykkään vanhoista vaatteista ja esineistä, joilla on tarina ja yleensä ne ovat hyvin valmistettuja. Pidän myös siitä, että yleensä vastaan ei kävele samanlaista asua, kuin itsellä on.

Tänä syksynä hurahdin aivan totaalisesti Kaisu Heikkilän vaatteisiin. Sain ystävältäni vaihtarina aivan huikean Kaisu Heikkilän mekon, jossa sitten esiinnyin joulukonsertissa. Sen jälkeen aloin silmäillä nettikirppareita ja kierrätyskeskuksia aivan uusin silmin eli Kaisu Heikkilän mekot mielessä. Googlen kuvahaku sanalla Kaisu Heikkilä suorastaan räjäytti tajuntani. Voi miten kauniita mekkoja ja kuoseja. Olin löytänyt suosikkini. Valitettavasti näitä mekkoja ei nyt sentään pilvin pimein ostettavana liiku nettikirppiksillä tai kierrätyksessä, vaikka Kaisu Heikkilä olikin monen vuosikymmenen ajan mittava vaatevalmistaja Suomessa. Kaksi aarretta ole onnistunut löytämään, joista toinen on esittelyssä tänään ja toinen kaipaa muokkausta ennen kuin sitä voi käyttää.

Tämä pallokuosinen mekko on lappisatiinia ja oikein hyvässä kunnossa. On sitä joku selvästi pitänyt, mutta silti mekko on edelleen kaunis ja käyttökelpoinen. Halusin saada kuviin tuon ihanan sinertävän valon, joten päätin uskaltautua kuvaamaan kylmälle terassillemme. Jouduin toki heittämään hartioille tuon tekoturkistakin, sillä sietokykyni kylmälle ei ole malliluokkaa. Takista huolimatta en kyennyt kovin pitkään terassilla viipymään. Tässä olisi nyt ihana Kaisu Heikkilän mekko ja sen iloinen omistaja!

Hyvää viikonloppua kaikille!  

kaisu 5.jpg

kaisu 6.jpg

kaisu 1.jpg

kaisu 2.jpg

kaisu 3.jpg

kaisu 4.jpg

Mekko: Kaisu Heikkilä (nettikirppis)

Takki: h&m (kirppis)

Kengät: Minna Parikka (nettikirppis)

Kommentit (1)
  1. Moikka, löysin postauksen sattumalta ja mulla löytyy Kaisu Heikkilän pitkä hame, olisitko kiinnostunut? Koko on 38, mutta kietaisumallina menee pienemmälle ja isommalle. Voin laittaa sähköpostiin kuvia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *