Jouluinen juhla-asu

Mukavaa perjantaita! Tänään on päivä, jolloin vietetään hyvän ystäväni valmistujaisia. Hän opiskeli itselleen unelma-ammatin aikuisiällä, joten tunnen suurta ylpeyttä hänen savuutuksestaan. Onhan se hieman eri asia opiskella parikymppisenä ilman lapsia, kuin lähempänä neljääkymppiä perheellisenä. Muutenkin hänen matkansa on ollut paikoin hyvinkin haastava, joten tänään saamme iloita ja olla onnellisia hänen puolestaan.

Tänään valmistuu liuta muitakin opiskelijoita. Toivottavasti heidän juhlansa ei jää aivan joulun jalkoihin. Perinteisestihän valmistumisia juhlitaan toukokuun lopulla, mutta aika joukko oli päivän lehdessä heitä, jotka tänään valmistuvat opinahjoistaan. Yhtä tärkeää se on nyt, kuin kevälläkin eli muistetaan heitä, jos lähipiirissä joku opintonsa päättävä on.

Ystävälläni on tiedossa yllätysjuhlat virallisen osion jälkeen, joten postauksen täytyy ilmestyä vasta, kun yllätys on paljastunut. Ihanaa, kun hänkin saa oman juhlapäivänsä tärkeiden ihmisten kanssa. Se on yhtä tärkeää juhlistaa aikuisopiskelijaa, kuin nuortakin valmistuvaa. Ellei vähän vielä tärkeämpääkin, jos ajattelee ystävänikin urakkaa…

Valmistujaisjuhliin päätin pukeutua jouluiseen juhla-asuun. Vihreää ja punaista, mutta toivottavasti ei tonttufiilistä. 😉 Vähän on tuo musta perusjakku tunkkainen tuossa päällä, mutta vilukissa tarvitsee talvella lyhythihaisen mekon kanssa jonkun päällysosion. Vaatekaapistani puuttuu tällä hetkellä kiva kokomusta juhlava jakku/takki/bolero tai mikä nyt tahansa mekon pariksi sopiva vaate. Mattimyöhäisenä sovitin vasta eilen asua ja huomasin, että kaikki juhlavat mustat jakut oliva liian isoja. Myös tuo päälläni oleva musta jakku on iso, mutta kuitenkin parhaiten istuva. Näillä mennään, kun mitään en ehdi asialle enää tehdä. Onneksi punaisilla asusteilla saa asuun vähän säpinää ja kyllähän Minna Parikan kengät pelastavat asun kuin asun!

Kohta siis suunta juhlimaan ystävän saavutusta ja huomenna taas työt jatkuu! Palataan asiaan, kun ehdin. Hyvää viikonlopua kaikille!  

valmistujaiset 1.jpg

valmistujaiset 2.jpg

valmistujaiset 3.jpg

valmistujaiset 4.jpg

valmistujaiset 5.jpg

valmistujaiset 6.jpg

Jakku: Seppälä (vuosia sitten)

Mekko: Monki (kirppis)

Kengät: Minna Parikka (nettikirppis)

Laukku: Jouni Exclusive

Vyö: (kirppis)

Kommentit (2)
  1. Olit yhtä kaunis juhlissani,kuin pitämäsi puhe. Ihanasti kirjoitettu,liikuttaa vähintäänkin yhtä paljon kuin itse yllätyskin taannoin. Kiitos❤️

    1. Kiitos kauniista sanoistasi! Oli hienoa päästä juhlistamaan saavutustasi. Olit juhlasi ehdottomasti ansainnut. 🙂 <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *