Lukeekohan tätä kukaan?

Tervehdys kaikille lukijoille! (Jos teitä siis siellä ketään on?) Huomasin tuossa äsken, että ”blogiurani” on kestänyt suunnilleen noin puoli vuotta. Puolen vuoden ajan olen postaillut erilaisia asukuvia, löytöjä ja aatteita. Aluksi ajattelin höpistä vain vaatteista ja kierrättämisestä, mutta kun omaa elämää ei oikein pääse karkuun, on kirjoituksiin tullut henkilökohtaisempiakin juttuja.

Tämä postaus on siis kurkkaus menneeseen puoleen vuoteen sekä ajatuksia tästä blogin pitämisestä yleensä. Tähän kuuluu vahvasti myös kysymys: ”Lukeeko tätä kukaan?” Näitä blogeja kun on pilvin pimein tarjolla, eikä tuolla kommenttiboxissa ole paljon ketään näkynyt paria huikkausta lukuunottamatta. Niin, että onko siellä ketään vai ei? 😉 

Kuvaamiseen en ole sitten kuitenkaan kyennyt panostamaan, vaikka niin aluksi suunnittelin. Uusi kamerakin odottaa tuolla kassissa, mutta voi mistä aika perehtyä sen saloihin? Toistaiseksi olen siis räpsinyt kotikutoisia kuvia ilman sen kummempia muokkauksia. Vielä kuitenkin elättelen toivoa, että joskus vielä…

Ihania löytöjä olen tehnyt puolen vuoden aikana ja niin kuin blogini idea onkin, kierrätyksestä, kirppiksiltä ja alennusmyynneistä. Osa niistä on tullut vakituiseen käyttöön ja osa jo lähtenyt eteenpäin kiertoon. Ostamiseni on kuitenkin nykyään huomattavasti tarkempaa ja olen paljon tietoisempi hankinnoistani. Huteja tulee yllättävän vähän ja nekin vähät ovat sitten löytäneet uuden kodin. Olen siis tyytyväinen kehitykseeni!

Blogissa on kiva jakaa omaa intohimoa vaatteisiin ja kierrätykseen. Olen yrittänyt näyttää, miten kivoja juttuja kierrätyksestä ja kirppikseltä löytyy ja kuinka kivasti voi pukeutua, vaikkei kaikkea uutena ostaisikaan. Toivottavasti edes joku on saanut ideoita ja tullut kirppiskärpäsen puremaksi. Tärkeäksi on muodostunut myös pohdinta oman elämän asioista ja on ollut tärkeää pukea omia päänsisäisiä juttuja ihan sanalliseen muotoon. Jospa niistäkin on joku jotain itselleen saanut?

Alle on valikoitunut joitakin kuvia matkan varrelta. Ainakin näitä juttuja on tähän puoleen vuoteen mahtunut. Haluaisin olla vielä aktiivisempi blogissani ja panostaa huomattavasti enemmän tähän, mutta toistaiseksi mennään näillä jutuilla, mihin rahkeet riittävät. Ehkä opintojen loppuessa tilaa jää johonkin muuhun luovaan enemmän ja se voisi olla vaikka se valokuvaus. Postausaiheitakin saa toki ehdottaa ja voin niitä koettaa toteuttaa, jos vain osaan. Ainakin siis toistaiseksi ajattelin jatkaa tätä blogin pitoa, vaikkei siellä kukaan lukisikaan. Jääpä itselle ainakin muisto ja kasa kivoja kuvia. Kiitos, jos olet lukenut ja seurannut! Palaan taas asiaan mahdollisimman pian. 

 

DSC_0021[1].jpg

Punainen ihana juhla-asu ja lempi Parikat jalassa. Mullehan taitaa ihan sopia tuo punainen… 😉

DSC_0050[1].jpg

Kesällä kerran vai olisko alkusyksyä, kun on nuo nahkaleggarit jalassa…

DSC_0107[1].jpg

Ystävien häihin lähdössä elokuussa ja paljon pohdintaa juhlamekoista.

DSC_0204[1].jpg

Ihana kotimainen nahkahame löytö ja jalassa Parikat, jotka kohta koristavat ehkä ystävän jalkoja.

DSC_0278[1].jpg

Meikitönlook, mutta niin ihanan vihreä piha.

harmaa lady 4.jpg

Yhdet lempikuvistani, jotka onnistuivat ihan hetkessä.

kaisu 4.jpg

Vintage/retroilua, johon olen hurahtanut ihan kokonaan. Erityisesti nämä Kaisu Heikkilä mekot ovat suuri rakkauteni. 

kimono 3.jpg

Olen mekkotyttö eli kaikenlaiset erityiset mekot ovat lähellä sydäntäni.

pitkämekko 4.jpg

Tässä syksyllä uusi tukka ja uudet kujeet!

turkki 5.jpg

Matkallakin käytiin perheen kanssa, joten niitäkin juttuja aina joskus blogiin ilmestyy.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Minäkin luen kaikki postaukset. 🙂 Toivottavasti jatkat blogia!

    1. Ihana kuulla! Kiitos, että kommentoit. Ehdottomasti yritän jatkaa tätä blogia. 🙂 

  2. Täällä ollaan! Toimituksen mekkotyttösiipi kuittaa.

    1. Hieno juttu! Kiitos elämänmerkistä. 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *