Parikan puput ja alkava ostoslakko

Hei todella pitkästä aikaa! Minulle kävi juuri niin kuin arvelinkin, että pitkä työputki, tentit ja kolme konserttia veisivät ajan ja voimavarat niin tehokkaasti, etten ehtisi blogin pariin melkein ollenkaan. Nyt kuitenkin yritän parantaa tapani ja ehtiä postaamaan edes pari postausta viikossa.

Tänään esittelen uusimman löytöni nettikirppikseltä eli Parikan pupukorkkarit. Tavakseni on tullut selata muutamaa nettikirpparia säännöllisesti ja käydä lävitse juuri Minna Parikoiden tarjontaa. Viimein tärppäsi, kun löysin näpä puput omassa koossa ja kohtuu hinnalla. Ainahan se jännittää siirrellä tuntemattomalle ihmiselle rahaa, mutta tämän myyjän kanssa kaupat sujuivat reippaasti ja kengät saapuivat niin kuin pitikin ja olivat juuri sitä mitä pitikin.

Jouluaattona sain sitten astella puput jalassa ja voi miten kiva fiilis voi yhdistä kengistä tulla. Melko korkeat nämä ovat, mutta platform antaa käyttömukavuutta. Sisäjuhlissa nämä nyt ainakin pelittävät oikein hyvin, enkä tiedä raaskisinko näitä ihan ulos laittakaan. Mielummin näin talvisaikaan pidän sisällä tapahtuvissa tilaisuksissa.

Yllättävän paljon tuolla nettikirppiksillä pyörii Parikoita, joten jos mielit itsellesi näitä kenkiä, niin käyhän kurkkamassa ainakin tori.fi ja huuto.net. Myös facebookin kenkäryhmissä törmää välillä näihin ihanuuksiin, joten tarvitset vain metsästysintoa ja tietenkin vähän tietoa omasta jalasta ja näiden kenkien sopivuudesta. Itse olen käynyt Minnan liikkeessä Helsingissä kerran sovittelemassa näitä kenkiä, niin tiedän vähän kokoa ja istuvuutta. Toki kenkien ostaminen ilman sovittamista on aina riski, mutta itse ajattelin, että myyn sitten eteenpäin, jos eivät yhtään istu. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut, vaan kengät olivat sopivat.

Nyt kuitenkin olen päättänyt laittaa shoppailut hetkeksi kuriin. Vaikka kirpparit ja kierrätykset ovatkin pääasiallinen shoppailukohteeni, saa niissäkin kulumaan rahaa ihan tarpeeksi. Olen myös tehnyt joulukuun aikana paljon hyviä löytöjä, joten tarvetta ei ole oikeastaan millekkään erityiselle. En siis lähde nyt alennusmyynteihin ja pysyn hetken pois nettikirppareilta. Tulevana vuonna aion muutenkin vielä tarkentaa kulutustani ja sitä mitä todella tarvitsen ja ostan. Ainakin ketjuliikkeet kierrän toistaiseksi kaukaa täällä kotimaassa ja vain matkalla saa käydä katsomassa ihan uusia vaatteita. Kirppis ja kierrätysasioiden kohdalla meinaan satsata vain laatuun ja erityisyyteen. Katsotaan saanko vielä kiristettyä tottumuksiani, olenhan jo muutenkin vuosi vuodelta vähentänyt ostamista ja kuluttamista. Toki välillä lähtee vähän sivuraiteille esim. matkustaessa tai veronpalautusten aikaan… 😉 

Muutenkin kaapissa on kaikenlaisia ihanuuksia ihan tarpeeksi, joita tännekin on mielessä ollut kuvailla, joten aiheet tuskin ihan heti loppuvat kesken. Mieskin osti itselleen kunnon järkkärin, joten katsotaan ehtisinkö paneutua uuden kameran saloihin, jotta saisin hyviä kuvia teille.

Mukavia vuoden 2015 viimeisiä päiviä!

puput 1.jpg

puput 2.jpg

puput 3.jpg

puput 4.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Ompa söpöt kengät. Omat Parikkani löysin ihan samalla tavalla, edullisesti facebook-kirpparilta.

    1. Mulla on kanssa yhdet Parikat, jotka ostin Facebook kirpparilta. Kahdet taas löysin viime kesänä Minna Parikan stocksalesta edullisesti. Vieläkään ei ole laantunut Parikka fever… 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *