Parikoita metsästämässä

Olen pitkään kuolannut Minna Parikan sunnittelemia kenkiä. Valitettavasti oma budjettini ei ole venynyt näihin ihanuuksiin, vaikkei nämä kaunokaiset kalliimmasta päästä kenkiä olekaan. Silti ihanuudet ovat monta vuotta saaneet jäädä kaupan hyllyyn odottelemaan parempia aikoja. Sitten se iski! Nimittäin Minna Parikan stock sale kesäkuussa. Sinne oli pakko päästä, sillä hinta oli viimein omalle kukkarolleni sopiva. Valtavan jännityksen saattelemina suuntasimme ystäväni kanssa Kiseleffin talolle, jossa jo pitkä jono kiersi pitkin yläkertaa. Kävimme jonon päähän ja ajattelimme, ettei meille voi jäädä mitään ostettavaa. Olimme kuitenkin hyvin onnekaita, sillä myöhemmin tajusimme jonon ulottuvan ulos ja korttelin ympäri. Me olimme sentään sisällä ja yläkerrassa asti. Sitkeä jonotus palkittiin ja hurjasta härdellistä huolimatta sain napattua itselleni vihreät Raquelit ja nuo toiset tummat rusetti remmikengät, joiden nimeä en valitettavasti tiedä. Infotkaa toki, jos kengät tunnistatte. Kyllä voi ihminen olla iloinen kengistä. Näillä onkin sitten menty kesän juhlat leveästi hymyillen.
Metsästykseni ei toki lakannut tähän, vaan sai pikemminkin uutta intoa ja potkua. Nyt olen selannut nettikirppiksiä ja alennusmyyntejä ja kytännyt sopivia pareja sellaisella innolla, että voisi luulla olevan jostain suuremmastakin kyse. Viimein tärppäsi silläkin rintamalla eli nettikirppiksellä ja sain viime viikolla ostettua sopuhintaan vielä yhdet ihanat Parikat punaisena eli Bellet. Nyt pitäisi juhlaparikoita riittää pitkäksi aikaa. Siirryn etsimään nyt muita Parikoita kuten ihania puputennareita, nilkkureita, loafereita jne… Rakkaus Parikoihin on nyt sitten roihahtanut oikein kunnolla, eikä sitä saa sammumaan, kuin uusilla löydöillä. (Jos silloinkaan…) 

20150611_165635[1].jpg

 

 

FB_IMG_1438951455196[1].jpg

P.s Tämä on ensimmäinen blogipostaukseni ikinä. Olen todella huono tietokoneiden kanssa ja joudun tässä pitkään vielä perehtymään näihin blogimaailman saloihin. Pahoittelen siis blogin ulkoasun ja kaikkien tietojen keskeneräisyyttä. Yritän saada selvyyttä ja opetella tätä alaa. Intoa kuitenkin riittää, joten toivottavasti, ette heti luovuta.

muoti ostokset trendit
Kommentit (4)
  1. Ah, nuo punaiset parikat on kyllä niin rakkautta! Eivät vaan istu minun tyyliini, mutta ainahan kuolata saa. Mahtavia löytöjä! <3

    Ja hei, tervetuloa bloggaamaan!

    1. Kiitos paljon! Yritän tässä opetella näitä bloggaamisen saloja ja hitaanlaisesti tuntuu ymmärrys näitä tietoteknisia juttuja kohtaan kasvavan, mutta pereiksi ei anneta. 🙂 

  2. Mihin hintaan sait kengät itsellesi ostettua? Upeita kenkiä!

    1. Kiitos paljon! Minustakin kengät ovat upeita. Stock salessa kengät maksoivat 50e pari, joten en ihmettele pitkiä jonoja. Nuo punaiset maksoivat postikuluineen 165e eli ei paha nekään, jos ajattelee kenkien lähtöhintaa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *