Syksy, Parikat ja punaa huuliin!

Tänään näyttää ja tuntuu syksyltä. Piha tosin on vielä melko vihreä johtuen sateisesta kesästä. Silti voi jo aistia tuulen viileyden ja jonkinlaisen syksyisen tunnelman. Valitsin ihan fiilispohjalta päivän asuksi ”uuden” kierrätyskeskuksesta hankitun ruskean nahkahameen, mustan yksinkertaisen silkkipuseron, mustan villahatun, beigen lintuhuivin ja Minna Parikan suunnittelemat kengät. Olalla roikkuu pieni musta laukku h&m:lta. 

Nahkahame on siis uusin hankintani ja maksoi vaivaiset neljä euroa. Musta silkkipusero ja hattu saapuivat sulostuttamaan syksyäni ihan postimyynnistä alennuksen alennuksesta. Beige lintuhuivi, josta omaan myös liilan version, lähti vime talvena matkaan New Yorkerista Tallinnasta peräti 2, 5 eurolla. Laukun ostin viime viikonlopun juhliin ja Parikan kengät kesän stock salesta. Asukokonaisuus on siis varsin edullinen, mutta mielestäni oikein kiva.

Kaveriksi asulle punasin vain huuleni. Meikkaaminen ei maistunut aamulla ollenkaan ja olen yrittänyt nyt opetella taas huulipunan käyttöä. Laiskana päivänä se olisi paljon helpompi meikkausjippo, kuin silmämeikin rakentaminen. Jostain syystä nämä punaiset huulipunat ovat kuitenkin olleet vaikeaa aluetta. Muiden huulilla ne näyttävät upealta, mutta omilla jotenkin omituiselta vai mitä mieltä olette? Sopiiko punaiset huulet minulle? Osaatteko itse käyttää tummia huulipunia? Voi tietysti olla, että kyse on vaan tottumisesta. Kun yleensä käyttää kevyitä huulikiiltoja, voi vahva huulimeikki olla vain omaan silmään liian räikeä. 

Joka tapauksessa syksyn väreihin sopii tuollainen tumma puna ja selvästi vaatteiden väreissä alkaa kiehtomaan tummemmat sävyt. Huomaan, että elän kyllä vuodenaikojen mukaan ja värit elämässäni vaihtuvat ainakin osittain, kuin kausi vaihtuu. Nyt ei tee yhtään mieli pukeutua pastellisävyihin, vaan tummiin ja lämpimiin väreihin. Julistetaan nyt näiden kuvien myötä syksy alkaneeksi ja mikä olisi sen parempi syksyn aloitus, kuin Parikat jalassa ja punaa huulissa!

DSC_0214[1].jpg

DSC_0218[1].jpg

DSC_0203[1].jpg

DSC_0204[1].jpg

DSC_0205[1].jpg

DSC_0211[1].jpg

DSC_0212[1].jpg

 

muoti paivan-tyyli meikki
Kommentit (2)
  1. Milla / millamainen
    2.9.2015, 15:49

    Ihana asu, jossa on viehättävää vanhanajantuntua! 🙂

    1. Kiitos paljon! Tykkään erilaisista tyyleistä, mutta sydäntä lähellä on vintage ja vanhanajan tunnelma. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *