Syksyn hittimekko x3

Tänään onkin tiedossa oikein kuvapläjäys! Sallin itselleni aina kauden vaihtuessa jonkun uuden vaatteen, jonka oikein kovasti haluan. Vaatteen on kuitenkin oltava edelleen monikäyttönen, vaikka se olisikin kauden uusinta muotia. Nyt on vilahdellut lehdissä ja blogeissa ihania puolipoolomekkoja ja monet niistä ovat ribbineulosta. Sellaisen mekon tahdoin omaankin kaappiini ja perjantaina osuin Cubukselta sellaisen edullisesti löytämään.

Ideana oli stailata sama mekko kolmella eri tavalla jo olemassa olevilla asusteillani. Päädyin valitsemaan selkeät teemat eli 1. Juhla 2. Työ 3. Arki, jotta näette, miten eri tavoin samaa mekkoa voi käyttää. Idea ei tietenkään ole uusi, vaan muotilehdissa usein on näitä tämän tyyppisiä juttuja. Ajattelin siis kokeilla, miten itse kykenisin tähän stailaushommaan.

Katsotaan kuinka onnistuin eli tässä ensimmäisessä kuvassa on tämä ostamani mekko ilman mitään asusteita. Kyseessä siis todella simppeli musta puolipoolomekko, joka on ribbineulosta. Siinä on pitkät hihat ja se ylettyy polven alle. Hintaa mekolla oli 29,95 ja Cubukselta löytää tätä mekkoa eri väreissä.

DSC_0187[1].jpg

 

1. Juhlalook, jossa mekon kanssa on laitettu musta liehuva jakku, jossa on kultaiset vetoketjut. Kultaiset vetoketjut antoivat osviittaa siihen, että puin sen kanssa vyön, jossa on kultasomisteita sekä kultaisia koruja. Jalkaani laitoin mustat avokärkiset juhlakengät. Paljon mustaa, mutta sopii syksyn/talven juhliin. Yksinkertainen juhlalook on näin valmis!

DSC_0145[1].jpg

DSC_0146[1].jpg

 

2. Työlook, jossa mekon kanssa on punainen trikoojakku, punainen vyö ja punaiset ballerinat. Olalla keikkuu musta peruslaukku. Kaulassa on muutamaan kertaan kietaistu oranssi/punakuviollinen huivi. Joku voi vierastaa punaista työkäytössä, mutta riippuu pitkälti työpaikasta, sopiiko punainen. Jos työpaikka on konservatiivinen, voi punaiset asusteet vaihtaa hillitympään väriin. Itse halusin väriä mustalle pohjalle.

DSC_0154[1].jpg

DSC_0156[1].jpg

 

3. Arkilookissa mekon kanssa valikoitui liila neuletakki, liila ruudullinen hapsuhuivi, vyötärölle farkkupaita ja jalkaan mustat maiharit sekä olalle musta pikkureppu. Värit eivät ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta saatte ehkä kuitenkin ideasta kiinni. 

DSC_0171[1].jpg

DSC_0180[1].jpg

 

Juhlalookin asusteet: Musta/kulta jakku (Seppälästä vuosia sitten), musta/kulta vyö (Seppälästä, jostain alennusmyynneistä), mustat avokärkiset Ramarin merkkiset juhlakengät (kenkäkaupan loppuunmyynti vuosia sitten) ja kullanvärisiä koruja.

DSC_0167[1].jpg

 

Työlookin asusteet: Punainen trikoojakku (Seppälästä pari vuotta sitten), oranssi/punakuviollinen huivi (Megamyyntiareenalta toissa kesänä), punainen vyö (kirppari), punaiset ballerinat (en muista tarkalleen, mutta jostain tavaratalosta alennuksesta) ja musta Espritin laukku (Kärkkäinen).

DSC_0165[1].jpg

 

Arkilookin asusteet: Liila h&m:n neuletakki (kirpparilta), farkkupaita (Madeiralta), Liila ruudullinen hapsuhuivi (kirpparilta), mustat maiharit (Din Sko viime talven alennusmyynnit) ja reppu (Seppälästä toissa kesän alennusmyynneistä.)

DSC_0183[1].jpg

Miltä näytti sama mekko kolmessa eri käytössä? Jättäkää kommenttia, mitä tykkäsitte!

Kommentit (2)
  1. Kuva 2. Ihanat sukkahousut ja ballerinat 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *