Ostolakko: Tammikuun ostokset

En ole hylännyt enkä unohtanut blogia vaikka niin luulitte! Itsestäni riippumattomista syistä on ollut niin hektistä, ettei kirjoittamiselle ole ollut aikaa, mutta nyt on kiireet ainakin tältä erää ohi.

Tammikuussa ostin:

– Merinovillarintsikat 50e

– Talvijuoksutrikoot 30e

– Nastalenkkarit 130e

Jotenkin tuntuu että meni ihan överiksi ja liikaa rahaa, vaikka kaikki ostokset olivat tarpeellisia. Merinovillarintsikat alusvaatteena oli ”sallittu” ostos, etenkin kun toiset vanhoista liiveistäni olivat venyneet vuodessa niin, että melkein pyörivät päällä.

Urheiluvaatteet ja varusteet eivät kuuluneet ostolakon ”sallittuihin poikkeuksiin”, mutta toisaalta, ostolakon sääntöjä miettiessäni en ollut harrastanut mitään liikuntaa moneen kuukauteen. Todennäköisesti olisin ottanut tarpeellisten varusteiden hankinnan sallittujen listalle, jos olisin osannut odottaa, että sellaisia tarpeita voi tulla…

Alkutalven ajattelin, että pärjään ihan hyvin tavallisilla trikoilla ja tavallisilla juoksutossuilla, mutta yksi superjäinen lenkki sai mieleni muuttumaan nastakenkien suhteen. Muutenkin tulee paljon päiviä, jolloin lenkille ei jostain syystä pääsekään, joten en halua että liukkaus (jota on ainakin täällä meillä vähintään puolet talvesta) olisi yksi este lisää.

Talvitrikoiden hankinta oli oikeastaan miehen ehdotus/painostuksen tulos. Mulla on lenkiltä tullessa aina reidet aivan jäässä, siis niin jäässä, että kun menen lämpimän suihkuun niin menee monta minuttia niin, että nilkkoihin valuva vesi on jääkylmää. Johtuu siis ilmeisesti siitä, että selluliitissa ei kierrä veri… Ostin siis alesta vähän paksummat trikoot joissa on tuulensuoja edessä, mutta eipä niistä kyllä ole merkittävää apua. (Ei myöskään villahousuista niiden alla)

Nyt työn alla on itse neulotut paksut villahousut, jotka suunnittelen laittavani ihan päällimmäiseksi. Tyyli ennen kaikkea :D.

hyvinvointi mieli vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *