Kuulumisia

Juu, ei sitten tullu availtua konetta. Niinkuin ei nytkään. Päätin tulla tabletilla kirjoittelemaan teille, koska kyllähän tämäkin tähän hommaan käy, ei vain ole yhtä hyvä kirjoittaa ja en ole varma, saanko kuvia lisättyä!

Ollaan edistytty mukavasti remontissa, yläkerran katto on valmis ja työhuone maalattu, vitsit molemmat onnistuivat todella hyvin, olen todella tyytyväinen! Keittiön lattia on revitty auki ja tämä todella kaunis lankkulattia ajateltiin hioa ja vahata viikonloppuna. Torstaina luulen, että maalataan eteisen kattoa ja pian pitäisi repiä tapetit eteisestä ja yläkerrasta, se on vaan maailman ärsyttävintä hommaa, ei tekis yhtään mieli aloittaa!

Mennään tänään viideltä tekemään keittiötilaus ja sitten pari kolme viikkoa niin keittiön pitäisi olla täällä! Ihanaa! Kyllä tää tästä! 

20150408_074210.jpg

Tälläisissä maisemissa juon tällä hetkellä teetä. Voittaa kaupungin asfalttiviidakon!

image.jpg

Jaaha, eihän tämä tabletti näköjään olekaan liitettynä mun kännyyn, eli ei muita kuvia tällä erää… Instagramiin olen melko ahkerasti päivitellyt ja mulla olis pari ruoka/herkkuohjettakin postausjonossa! 

 

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *