Uudenkarhea

Olen jo pitkään miettinyt oman blogini aloittamista. Blogimaailma on mielenkiintoinen, mutta tähän mennessä en ole vielä löytänyt sellaista blogia, joka kuvaisi itseäni.

Nyt kun olen melkein 25-vuotias, eli puolet viidestäkymmenestä (!), halusin tehdä blogimatkan ja minämatkan. Jotta voisin jatkaa seuraaviin kahteenkymmeneenviiteen vuoteen niin, että olen hieman tyytyväisempi panostukseeni. Tässä blogissa aion kirjoittaa asioita itseni kehityksestä sekä opiskelusta, koska molemmat asiat ovat suuria elämässäni ja liittyvät olennaisesti toisiinsa. En aio piilotella tai silotella tai lisätä kuvia täydellisistä kulmakarvoistani. 

Olen verkkarihousuihmisiä, ja kun kerran laskin, käytin kahden viikon aikana meikkiä (= ripsiväriä) kahdesti. Herään useimmiten lähempänä kello kolmea iltapäivällä kuin seitsemää aamulla. Jaksan pedata sängyn ehkä joka toinen päivä, ja käyn suihkussa vasta sitten kun jo nolottaisi mennä ulos ilman. Opiskelen paljon ja tehottomasti, mutta osaan vältellä opiskelua vielä enemmän. En ole käyttänyt valmiiksi maksettua salikorttiani noin kahteen-kolmeen kuukauteen, koska ”ei ole ollut vain aikaa”. Olen pelannut puhelimellani sudokua

 senkin edestä. Mielestäni neljän euron kahvi on halpa, mutta seitsemän euron vakuutus kallis, mistä syystä tililläni on aika harvoin kolmella alkava luku. Toki myös opintotuen määrä vaikuttaa asiaan aika ratkaisevasti. 

Tiedän, ettei kukaan voi olla täydellinen, enkä usko, että minäkään olisin pelkkiä virheitä täynnä. Olisi vain mukavaa hieman hioa niitä kulmia, jotta ensi vuonna äidiltäni ei kysyttäisi seurassani, miltä tuntuu kun tytär viimein pääsee lukioon. En koskaan tule olemaan niitä ihmisiä, joka harrastaa meal-preppingiä tai herää aamulla viideltä mennääkseen salille kahdeksi tunniksi. Eikä toisaalta haittaisi, vaikka jossain vaiheessa elämää sellainen olisinkin, mutta se ei ole tavoitteeni. 

Tiedän, että johonkin suuntaan tässä on kehityttävä. Toivottavasti parempaan. Tämä vuosi on se vuosi, jona oikeasti saan asioita aikaan. 

minä.png

 En ilmeisesti osaa tehdä vielä kuvatekstiä. Koska parempaa kuvaa ei löytynyt, piirsin itsestäni kuvan. Kyllä, Paintilla. Hauska tutustua, te kaikki. 

suhteet oma-elama opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *