TOP 5

 

Tässä tulee minun ja juuri minun naamalleni soveltuvat tämän hetken TOP 5 parasta ihonhoito tuotetta.  Tuotteet ovat olleet käytössä jo kuukausia, joten kyseessä ei ole juuri eilen ostetut tuotteet jotka keksin hankkia jostain kun kivalta vaikutti. 

image.jpeg

Ehdoton ykkönen on Kiehl’sin korjaava yö öljy, joka rauhoittaa oikeasti yöllä tätä laikukasta naamaa. Aamulla ihon väri on tasainen.  Puoli vuotta olen tätä jo käyttänyt enkä toiseen vaihtaisi. 

Kakkosena tulee Demalogican kosteuttava voide, joka ei ole liian paksua eikä lirua sekä imeytyy hyvin. Melkein joka aamu olen laittanut tätä kesästä lähtien.

Kolmantena suosikkina on Seacret:n mineraalikuorinta. Ostin tuotteen puoli pakolla, koska myyjä möi tätä niin aggressiivisella tavalla etten voinut kieltäytyä. Ei huutamalla eikä väkivaltaisesti tuputtamalla, mutta myyminen oli niin kokonaisvaltaista että yksinkertaisesti oli pakko ostaa. Kuulostaa varmasti oudolta… Mutta anyway olen ollut tyytväinen ostokseen. Käytän tätä kerran viikossa suihkun jälkeen ja se kyllä kuorii ja tekee tehtävänsä runtelematta ihoa vereslihalle. 

Neljäntenä on Clarinsin savinaamio, jota käytän milloin muistan. Pitäisi käyttää säännöllisenmin, koska tuote tuo epäpuhtaudet pintaan kuten lupaa.

Viidentenä, muttei vähäisimpänä tulee Clarinsin Blue Orchidea öljy. Tämä tuoksuu niin ihanalle! Tätä käytän niinä aamuina, kun en käytä tämän listan kakkosena ollutta tuotetta. Öljymäisyytensä ja hieman huonosti imeytymisensä vuoksi käytän tätä vain vapaapäivinä.

kauneus iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *