Mitä terapeuttisi ajattelee, osa 2

”Musta tuntuu, että mun ajattelu alkaa olla jo aika tervejärkistä”

gif-tennantlaugh.gif

Oh, honey.

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (2)
  1. Ah, tämä blogi on niiiiin hyvä! Samaistun varmaan jokaiseen juttuun- olen käynyt psykoterapiassa viisi vuotta (jestas miten pitkä aika), joten aika monenlaisia ajatuksia on käyty läpi. Viimeisen puolen vuoden aikana olen kypsytellyt päässäni ajatusta, että saattaisin pian olla valmis jatkamaan matkaa ilman terapiaa, mutta terapeuttini suhtautui ajatukseen lempeän torjuvasti 😀 Luotan häneen ja jos jotain olen terapiassa oppinut niin sen, että oma arviointikykyni koskien omaa vointia ei aina ole kovin hyvä, sekä myös sen, että hosuminen ei näissä terapiahommissa kannata. Joten psykoterapia jatkuu ja hyvä niin!

    Kiitos osuvista ja hauskoista jutuista. 🙂

    1. Kiitos ihanasta kommentista, ihanaa että näille asioille löytyy kohtalotovereita 🙂 Mulle tän blogin pitäminen on terapiaa terapiasta. Mielenterveyden jutuissa on edelleen oma leimansa, ja on mahtavaa päästä käsittelemään omaa sekopäisyyttään anonyymisti huumorin kautta. Ylipäätään huumori on mulle tosi tärkeä juttu asioiden käsittelyssä.

      Tsemppiä sinulle matkallasi! Viidessä vuodessa on varmasti saanut peilattua sielunelämäänsä monelta kantilta. Varmasti tulee päivä, jolloin et enää tarvitse toista ihmistä kertomaan sinulle hyvinvoinnistasi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *