Ulkoilua

Tänään ohjelmistoon kuului jotain liikunnaksi laskettavaa. Kirmattiin koiran kanssa kävellen treeneihin. Jännä juttu, miten juoksu kulkee paremmin, kun on kerrankin lämmitellyt itsensä kunnolla, eikä vaan juoksuttanut koiraa lämpimäksi 😀 Menomatkalla jo olis tehnyt mieli heittää hölkälle, mutta reppuselässä se on vähän hankalaa.

Syöty ei ole juurikaan mitään. Aamulla lapioin lautasellisen hyvin haudetettua elovenaa ja sen päälle pidin siivouspäivän. Jynssätessä ja järjestellessä aika vilahti sen verran nopsasti, ettei ollut aikaa laittaa ruokaa. Tai olisi ollut aikaa, mutta ei olisi jäänyt ainaa syödä sitä. Välipalaksi vetelin hedelmärahkaa ja menoksi. Hyvin noillakin jaksoi, mutta eihän tällä tyylillä kukaan voi satunnaisia päiviä pitempään elää. Jotain iltapalaa pitäis saada nenän eteen, mielellään nopeasti. Taidan keittää iltapuuron ja mättää eiliset salaatin loput puuron kaverina. 10 minuuttia ensimmäistä erää jäljellä. Erätauolla keittiön suuntaan!

Ilma on ollut aivan mahtava! Toivottavasti huomennakin on siedettävä kunto. Tarkoitus olisi ulkoiluttaa lenkkareita pururadalla ja käydä vähän hölkkäilemässä.

hyvinvointi liikunta
Kommentit (1)
  1. Itsellenikin käy usein juuri noin, että ruuan laittoon taikka syömiseen ei vain ole aikaa… Mutta kantapään kautta on tullut opittua, että sitä aikaa on vain tehtävä. Omalla kohdallani nimittäin ainakin on niin, että syömättömät päivät kostautuvat hillittömänä herkutteluna jonain toisena päivänä… :/ Siksi yritän aina pakottaa itseni edes sen kaurapuuron keittämään jos ei muuta ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *