Odotuksista

Tai oikeastaan siitä kun ne eivät täytykään.

Eilen kirjoitin että mä palaan päivittämään kun treffit menevät päin honkia. No eivät menneet! Käytiin katselee Helsingin valoja ilmasta, käveltiin ympäri täyteen ammuttua Lintsiä ja puhuttiin jopa ihan fiksuista asioista. Poika taitaa älykkään huumorin ja uskaltaa myös heittää sitä sivaltavampaa läppää. Meillä oli tosi kivaa ja kemia paukkui. Pussattiin ja sekin toimi. WHATTHEHELL! Toiset treffit sovittu sunnuntaille jolloin pääsen paijaamaan kollia ja ehkä myös Kollia. Vakaa aikomus on pitää sakset visusti kiinni, koittaa että osaisko sitä olla sellanen ”Hyvää kannattaa odottaa” -tyyppinen kiltti tyttö vaikka omat häppärit väpättää jo pelkästään toisen katseesta. (Toisaalta tuun luultavimmin aivan törkeessä koistisessa lauantain jälkeen ja kaikkihan sen krapulaisen itsehillinnän tietää mitä tulee seksiin.)

Oon ite vähän harmissani ettei mulla oo jakaa nyt taipaleelleni tyypillistä vitun kiusallista treffitarinaa mut mä melkeen vannon et jotain superoutoa tänkin homman suhteen tulee varmasti tapahtumaan. Just wait for it mirkut, just wait. 

Ihanaa viikonloppua kaikki mehevät misukat! Pitäkää viinipullo ja joku ihana mulkku käden ulottuvilla, näin mä ajattelin tehdä. Suukkoja! 

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (4)
  1. Nelli Nuudelipää
    7.12.2015, 16:54

    Miten tarina jatkuu? Aloit seurustelee ja blogi päätty?

    1. Jaiks! Tätä mä pelkäsin, täällä ihanat naiset lukee mun juttuja ja odottaa jatkoa ja mulla kestää kolme kuukautta kirjottaa… Anteeksi! Nyt on jatkoa ihana Nelli! 🙂 

  2. Missä on jatko! Vaikka kuinka kauan on jo menny sunnuntaista! 😀

    1. Nyt on vihdoin jatkoa! Pus! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *